Nem látom értelmét az életemnek. (beszélgetés)
Azt nem lehet megoldani, hogy találkozzatok munka után egy sétára, egy közös bevásárlásra, bringázásra?
Nekem van egy közelben lakó barátnőm, akivel holnap találkozom a piacon és közösen bevásárolunk.
Értem. Bocs, magamból indultam ki.
Olyan ismerősöd nincs aki már átesett a víruson?
Nekem vannak olyan ismerőseim, akikhez azért mehetek, mert én már igazoltan átestem a fertőzésen így tőlem nem félnek.
Bénán hangzik, sőt az is, de valahol engem fel is szabadított az hogy már elkaptam és túlvagyok rajta.
Vagy egy rövidet sétálni, vásárolni most is elmehetsz a barátaiddal, maximum maszkban lesztek. De ha ez sem opció akkor hamarosan jön a tavasz és jöhetnek az akár egész napos szabadtéri programok, piknik, bicaj-, gyalogtúra stb.
Ha együttdolgozol a munkatársaiddal akkor nem mindegy hogy hol, mikor, mennyit találkoztok?
A vírus a híresztelésekkel ellentétben nem csak munkaidőn kívül támad.
Mi akadálya van annak, hogy időnként találkozz egyik vagy másik munkatárssal? Elhívod magadhoz, otthon is lehet kávézni, sütizni, beszélgetni. Viszont ha egyikkel sem vagy olyan kapcsolatban, akkor tulajdonképpen ha most bejárnál, munka után ugyanúgy magányos lennél.
Amúgy meg semmi nem tart örökké, így vagy úgy, de ennek a járványnak is vége lesz, mert majd lesz helyette más esemény, de a kettő között azért lesz egy kis nyugalom, mint mindig.
Nincsenek barátaid,szüleid?
Mozdulj ki,menj haza,nem kell mindíg otthon lenni.
NyUgi, h.o alatt a családosok is kiborulnak. Nem teszi könnybbé az egész napos otthonlétet, hogy este van kivel beszélni, vagy van kiknek kaját főzni.
Én meglehetősen magabiztos voltam,de érzem - hogy elbizonytalanodtam, más okom nincs rá csak a h.o.
Tényleg szörnyű de valahogy ki kell birni. Az is car, ha a nap végén csak hallgatod a cs.tagok élménybeszámolóját, de te nem tudsz mit hozzá tenni , a bevásárlás- otthon meló - és az üresjáratok-on kivül.
Általánosságban beszélve, minél idősebb valaki, annál többet változott a világ körülötte.
Most az internet/komputerek idejében tudunk beszélgetni, élelmiszert/bármit rendelni, amit házhoz szállítanak, ez lett a "normális".
A már elmondottak után még azt teszem hozzá, hogy van nagyon sok ember a világon, akik azt gondolják h szar az életük.
Pl. fiatal nő/anya, aki lelőtte/megölte mind az 5 gyerekét, mielőtt öngyilkos lett.
Lófütyi sem zajlik.
Megyünk a sehova, de legalább nem kell kapkodni, hogy hazaérjünk nyolcra.
Az élet értelmét még senkinek nem sikerült megfejteni.
Igazából semmi. Csak az idő, amit itt töltünk, születéstől halálig, na az nem mindegy.
Helyzet előtt hogy érezted magad?
További ajánlott fórumok:
- Meg akarok halni. Semmi értelme az életemnek. Amit csak...
- Nő létemre nem látom értelmét a nőnapnak!Nem tettem érte...
- Mivel lehetne értelmét találni az életemnek? 30 feletti vagyok és se saját lakás, se jó munka, se rendes párkapcsolat, se család?
- Mit csináljak, nem látom az élet értelmét?
- Elengedek mindent, ami korlátozott. Lezárom az életemnek...
- Boldogsággal tölt el, hogy újra része lett az életemnek,...