Nem ír már a srác, akivel haverkodtunk nevettünk... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Kérlek másold be azt a mondatot vagy sort, ahol a "normális" szót használtam, leirtam. Azt mondtam nem bűn. Most is ezt mondom. Ha csak ennyi lenne a világ bűneiből, hogy országvárosoznak és nevetgélnek boldogabb lenne az élet.
Te hány éves vagy, hol élsz?
Belezúgott. És? Majd kizúg belőle. Az elérhetőség megadása már vékony jég. De az ő dolga, ne húzd rá a vizes lepedőt.
Nem te vagy a FI, de te írtad, hogy ez normális. Azért kérdeztem rá, hogy mit szólnál hozzá a házastárs helyében.
Persze, hogy lehet beszélgetni, nevetgélni a másik nemmel. De itt azt írta a FI, hogy kicsit belezúgott, és azért várja, hogy írjon, meg néha bejön egy fiatalabb férfi... Na ez már nem egy ártatlan dolog. Amúgy meg honnan tudják egymás elérhetőségét? Az ember ilyet ritkán szokott megadni a másiknak, ellenkező neműnek meg pláne.
De jó, hogy rendbe tetted a dolgokat és tisztáztad mert itt már majdnem elszabadult a pokol;)
Egyébként miért irna a cuki srác? És főleg hová? Adtál neki elérhetőséget?
Most ezt nekem szántad? Nem én vagyok a FI.
Úgy értettem, hogy pár napot kórházban voltak és ott múlatták az időt. Mindenki hazament és kész. Nem kell ezen rugózni. Azért meg valaki házas még lehet beszélgetni, nevetgélni a másik nemmel is. Mint írtam a játszást nem tudom mit jelent. Csak nem papásmamást.
Ne legyél már ennyire merev és rugalmatlan.
Játszottunk mit takar?
Másképp kérdezem, ha megtudnád, hogy a férjed nevetgél, játszik egy másik nővel, neked hogy esne, szerinted bűn lenne?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Filmek, amiken jókat nevettünk
- Találkoztam azzal a sráccal akivel először...., és nagyon megváltozott!
- Ma rengeteget nevettünk. Hasfájásig. Imádom a lökött...