Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem ír már a srác, akivel haverkodtunk nevettünk... fórum

Nem ír már a srác, akivel haverkodtunk nevettünk... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

26. zolo
okt. 29. 11:16
Arról abrandozol milyen jó volt a kórházban annak a pasinak a társaságában. Valószínűleg boldogtalan vagy a ferjeddel. Ezt kellene rendbehozni. Meg nem késő. Ferjeddel csináljátok közös programokat ami mind kettotoknek jó.
okt. 24. 06:46
Köszönöm,az lesz!
okt. 23. 19:59
Nem bűn!!! Őrizd meg ezt az érzést és gondolj rá jó szívvel,hogy KÓRHÁZI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉLETEDNEK EGY SZERETETTELJES SZAKASZA VOLT!Őrizd meg magadnak! Sok ember félreértheti!
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Semleges)
okt. 23. 09:57
Köszönöm. A fecebookon írogattunk kicsit. Ez oly nagy baj?
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Loch ness)
okt. 23. 09:56
Hűséget fogadtam,vakságot nem. És a gondoléataimba ha benne van a másik az miért bűn? Az ember az érzéseinek nem tud parancsolni. Egyébként párom is nevetgél,beszélget viccelődik például a boltosd hölgyekkel.. Akkor?
21. loch ness (válaszként erre: 20. - Semleges)
okt. 22. 19:03
Ezt meg te értetted félre. Ő a vallomásban rákérdezett, hogy ugye ez nem bűn? Én meg válaszoltam rá, hogy de, szerintem ez az. Már többször is kifejtettem, miért. Kérdezett, én meg válaszoltam, ennyi. És azt is leírtam, hogy nyilván nem az ország-városozás a baj.
20. semleges (válaszként erre: 18. - Loch ness)
okt. 22. 18:58

Kérlek másold be azt a mondatot vagy sort, ahol a "normális" szót használtam, leirtam. Azt mondtam nem bűn. Most is ezt mondom. Ha csak ennyi lenne a világ bűneiből, hogy országvárosoznak és nevetgélnek boldogabb lenne az élet.

Te hány éves vagy, hol élsz?

Belezúgott. És? Majd kizúg belőle. Az elérhetőség megadása már vékony jég. De az ő dolga, ne húzd rá a vizes lepedőt.

19. loch ness (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 18:42
Nem olyan megcsalásra gondolok, ahogy általában értik. Ha így játszottatok a kórházban, az önmagában nyilván normális dolog, de azt írtad, hogy kicsit belezúgtál, meg néha bejön egy fiatalabb férfi, meg miért nem ír... És kezdesz úgy gondolni rá, még ha csak kicsit is, ami egyedül a férjednek jár ki. Ez veszélyes lehet, és játszadozás a tűzzel. Ha semmi "olyan" nem lesz, akkor is elvettél valami olyat a férjedtől, amit csak neki ígértél. Szóval ez így nem becsületes, és még vissza is üthet a férjeddel való kapcsolatodra.
18. loch ness (válaszként erre: 10. - Semleges)
okt. 22. 18:38

Nem te vagy a FI, de te írtad, hogy ez normális. Azért kérdeztem rá, hogy mit szólnál hozzá a házastárs helyében.

Persze, hogy lehet beszélgetni, nevetgélni a másik nemmel. De itt azt írta a FI, hogy kicsit belezúgott, és azért várja, hogy írjon, meg néha bejön egy fiatalabb férfi... Na ez már nem egy ártatlan dolog. Amúgy meg honnan tudják egymás elérhetőségét? Az ember ilyet ritkán szokott megadni a másiknak, ellenkező neműnek meg pláne.

okt. 22. 18:19
a fiatal srácok már csak ilyenek ... a fiatal csajoknak írogatnak ...
16. gyöngy:) (válaszként erre: 8. - Loch ness)
okt. 22. 16:47
Mi a bűn? Mit tett vele? Semmi kézzelfoghatót nem írt.
15. birebora (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 14:26

De jó, hogy rendbe tetted a dolgokat és tisztáztad mert itt már majdnem elszabadult a pokol;)

Egyébként miért irna a cuki srác? És főleg hová? Adtál neki elérhetőséget?

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Alnisa)
okt. 22. 14:14
Ország,város-t játszottunk és négyesben. sosem voltunk kettesben...
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Semleges)
okt. 22. 14:13
Játszottunk,ország várost.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Loch ness)
okt. 22. 14:12
Félreértesz. Ország város-t játszottunk és nem voltunk soha kettesben. még egy hasonló korú nő és egy picit idősebb hölgy így négyesben töltöttük asz időt. nem csaltam meg a férjemet.
okt. 22. 13:44
*azért meg, hogy
10. semleges (válaszként erre: 8. - Loch ness)
okt. 22. 12:57

Most ezt nekem szántad? Nem én vagyok a FI.

Úgy értettem, hogy pár napot kórházban voltak és ott múlatták az időt. Mindenki hazament és kész. Nem kell ezen rugózni. Azért meg valaki házas még lehet beszélgetni, nevetgélni a másik nemmel is. Mint írtam a játszást nem tudom mit jelent. Csak nem papásmamást.

Ne legyél már ennyire merev és rugalmatlan.

9. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 12:01

Játszottunk mit takar?

Másképp kérdezem, ha megtudnád, hogy a férjed nevetgél, játszik egy másik nővel, neked hogy esne, szerinted bűn lenne?

8. loch ness (válaszként erre: 7. - Semleges)
okt. 22. 10:43
Ha a te férjed tette volna ugyanezt egy másik nővel, nem tudom, neked hogyan esne...
okt. 22. 10:35
Haverkodtatok, nevettetek, játszottatok. Mondjuk az utóbbi nem tudom mit takar. Nem, nem bűn.
okt. 22. 10:00
De bűn. És ezt te is jól tudod. Nagyon gyerekes az, hogy "remélem, ez nem bűn". Ezen maximum egy gyerek gondolkodik, de nem egy felnőtt, aki hűséget fogadott a házastársának. A hűség ilyenekre is kiterjed. De ha magadba nézel, akkor magadtól is tudod.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Attis72)
okt. 22. 09:10
Akkor jó :)
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Egyed Egon)
okt. 22. 09:10
Igen,hála Istennek.
okt. 22. 04:41
Dehogy bűn😉
okt. 21. 21:51
Meggyógyult.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook