Nem fura, ha egy kb. ismeretlen férfi úgy köszön el, hogy: puszi? (beszélgetős fórum)
Az volt tegnap fura, hogy a kedves eladó Hölgy így köszönt el. Mintha ezer éve ismernénk egymást. 🙃
Nagyon jól esett. 🥰
Nem Sárika pont hanem: pl Szandikám, Krisztikém, Nikikém.
A saját nevem nem akarom leírni. :)
Ja. És mindhárom nagyon gáz.
Ha komolyabban érdeklődne akkor egy séta vagy ebéd már becsúszott volna.
Szerintem 3 verzió is lehet
a. csak ilyen minden lében kanál típus és nem akar semmit
b. próbálkozik hátha leesik neki egy laza kaland valahol
c. komolyabb szándékai vannak de ilyen idétlenül mutatja ki
Nem hív Nyuszikámnak meg Cicukámnak. :D
Sárikámnak hív ha úgy van.
Sajnál ? Azt hiszi, van párod, nem ?
Vagy minden nővel így beszél, mert senki nem teszi helyre, vagy ilyen illetlen módon próbál Téged felszedni. A Nyuszikám, Cicukám, Sárikám (aki egy kicsikét butácska,) hátha elolvad a szövegétől.
Olvashatna egy kis illemről, hogy szabad egy idegen lányhoz/nőhöz beszélni, kedvesnek lenni. Ahogy most beszél, az nem kedvesség. Neked se ártana olvasnod az illemről, hogy ne hagyd kihasználni magad !
Tehat rávagtad hogy van ferfi a háznál a par, és ennek ellenére puszival köszön el, nyomul?
Itt többen írják hogy próbáld meg, én nem óálnám meg. Ösztönösen érzed hogy gáz van vele, de te nem az ösztöneidre hallgatsz hanem vadidegenekre. Ha lenne lányod, szorgalmaznád ezt a kapcsolatot?
Pasi.
Nem férfi.
Ha valaki tiszteli és alig ismeri a másikat, az nem mondja hogy puszi es nem becézgeti.
Udvariatlanság. Pasiként biztosan cukipofa, de férfiként taszító viselkedés. Ma neked mondja ilyen lazán, holnap másik nőnek.
Nem értem ezt a kérdést sem. Ha tetszik, hogy úgy köszön el tőled ez a férfi, és maga az illető is tetszik, akkor miért furcsa számodra?
Egyébként igen, furcsa dolog, sosem köszönnék el úgy olyan hölgytől, hogy puszi, akit alig ismerek. Nekem ilyen köszönéshez az kell, hogy nagyon közel érezzem magamhoz azt a hölgyet.
Nagyon hiteles vagy.
Ja, nem.
Jobb igazat mondani vagy visszakérdezni. Pl. " - Miért kérdezi ? A munkáját nő is kifizetheti."
Ha nincs otthon férfi, akkor se biztos, hogy ő az esete a nőnek !
További ajánlott fórumok:
- Felnőtt férfi szüleivel szájra puszi, csók?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Miért pusziszkodnak mostanában a férfiak?
- Harmincas férfiak nektek már köszöntek csókolommal? Nem fura ez?
- Hol találok jó minőségű férfi öltönyöket? Budapest, Debrecen, Kecskemét, Szeged, esetleg Eger jöhet szóba. Köszönöm!!
- Milyen születésnapi köszöntőket lehet férfiaknak küldeni?