Nem érzem magam szexisnek a pasimmal ! (beszélgetés)
nem tudom ezt jobban megmondani,de mégis valahogy ""rá kell parancsolni""-már az én nézetem szerint-hogy pl:doktorúr,nagyon hasogat a bokám,meg kéne kicsit nyalogatni.Egész nap ültem,izomlazító kezelésre volna szükségem a szebbik(:D) felemen..És mondja csak ,elég gömbölyű,vagy ideje lesz implantátumon gondolkodnom?
Ha van humorérzéke,akkor belemegy ebeba játékba,és veszi az adást,sőt ő is jobban ki tud mondani így dolgokat.
A humor átsegít az ilyen helyzeteken is.
Ez így van, sőt sokszor eljátsza az érdektelent csak, hogy letépjem róla a ruhát. Oké ez jó dolog de az már rosszul esik, hogy töbségében ez van. És még poénból sem tolerálom, hogy ninfomán lennék ha ne agy isten pár óra múlva újra megkívánom.
Korábban mondta is, hogy szereti ha a lány irányít de ettől függetlenül várnám tőle a határozottságot.
Légy önmagad,vedd fel azt a szexis ruucit azért,hogy te jól érezd magad,és kezdeményezz! Lehet,hogy neki az jönne be,hogy a nő a határozottabb.És ha te ilyen vagy,és előveszed ezt az énedet a naftalinból,mindjárt nem fog"csak" kis cukinak nézni.
Persze lehet,hogy mégse jön be neki az ilyen viselkedés,viszont kiderül ebből,hogy a valódi énetek illik-e egymáshoz.
Vagy a fenét te az oka/már bocsánat/!
Két emberen múlik mindig minden, ha "visszahúznak" te sem tudsz kibontakozni
Hosszútávfutóknál szoktak több előfutót alkalmazni hogy a bajnok azokat legyőzve jobb időt érjen el
Rossz hasonlat volt, de a párkapcsolat is ilyen. Ha nagy különbség van, különösen szexuális viselkedésben, az visszahúzza a másikat.
Ha szárnyall az egyik, viszi magával a másikat is
Másfelől meg elrettenti, ha olyat kiván amit az egyik fél nem akar
Próbálkozz változtatni, aztán ha nem megy tovább kell lépni
Amíg "problémaforrás" címszó alá helyezed önmagad ,addig valóban nem lesz más a helyzet.
Miért kell ,hogy mindig egy pasi legyen melletted?
Először légy önmagad,aztán ha lesz olyan pasi,aki megőrül érted,és viszont,amellett tarts ki....de addig,mind "felejthető" kategória.
:))
Akkor szakíts vele!:)))
Basszus nem ő a te embered,keress tovább.
Mert egy nő nem lehet gátlásos, önbizalomhiányos,
akármilyen jó nő?
Akkor egy férfi pláne nem lehet/ne/
És mennyi van...
Mert fiatalabb koromban mindig elutasítottak. Vagyis legtöbbször az volt a szitu, hogy jaj de jófej vagyok, jó haver vagy akár barát de mint lány nem kellettem. Aztán később megváltoztam (kívül-belül), sőt az egyik ilyen sráccal is volt viszonyom.
Ezért fontosabb nekem, hogy lássam a testi vonzalmat.
Tanács?!
Csak vélemény/saját tapasztalat alapján/ :)
Köszönöm a tanácsot, vállalnom kell előtte azt amire vágyom, ha e miatt eltávolodunk annak úgy kell lennie.
Én is úgy látom, hogy ez nem "váló ok" egyből de hosszabb távon az lehet.
Én "normális" gondolkodásra értem a vissazjelzés szükségességét
Én tudom magamrol hogy jó voltam a szexben, de le nem irható önbizalmat adott, ha ezt valaki bármilyen finoman is de tudtomra adta szóban is.
Azt mndják páran, a szexröl nem beszélni, csinálni kell
Debizony beszélni kell róla, természetesen nem részletezve a nyilvánosság elött
Ketd el "vadulni, közönségesebb" lenni a szexben
Ha bejön jó, ha nem, majd meglesz a sikered másnál
később
Ezért persze még nem érdemes felrúgni egy kapcsolatot
Viszont, ha egy év alatt nyűglődsz, hiányérzeted van, az már a kezdődő gondok jele