Nem értem, mit szeret abban a csúnya, kövér, beteg nőben. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem kell értened.
Benned ki szeret mit?
Akit szeretnek, abban tuti van szeretnivaló.
Pont mint te magad..
Nincs információd arról, hogy emberként milyen az a csúnya, kövér nő, ezért a sablonjaiddal kitöltve az űrt, értetlenkedsz.
Igaz.
Amire nincs információjuk, azt kitöltik a sablonjaikkal.
Aztán meg ezt a képet igazsagként kezelik.
Elkeserítő látni, hogy az emberek látatlanban mennyire hajlamosak ítélkezni.
A saját fals gondolatukat egyből rávetítik a másikra és indulhat a kőzápor.
Aki egy marid rabja, az oroke megbizhatstlan lesz.
Olyan, Mint aki eladta alelket az ordognek.
De reflux is lehet belőle. Szóval módjával a jinnel. ;)
A dzsinn az egy szellem volt aki előmászott a palackból, ha jó erősen dőrzsölted, nem? :)
Ha te is dőrzsölnéd a pasit, lehet nem kéne ilyeneken agyalni. Lehet jó az ágyban a nő. Vagy jól főz. Ki mire gerjed.
Lehet, hogy félelmetes, de igaz.
Amint vetsz, úgy aratsz.
Ok-okozati törvénynek is nevezik, hiszen amit adsz, azt kapod vissza. Ha boldogságot, szeretetet, békét, harmóniát szeretnél, akkor boldogságot, szeretetet, békét, harmóniát és szeretet kell adj.
Az élet nem csak úgy megtörténik, te magad is részese és felelőse vagy a történéseknek...
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Érdekesség! Véleményeket szeretnék! Nem értem a viselkedését..
- Kozmetikus után csúnya az arcom. Mit tegyek, hogy gyorsabban lenyugodjon a bőröm?
- Mi a teendő abban az esetben ha a menyasszony katolikus, a vőlegény pedig nincsen megkeresztelkedve sem és katolikus esküvőt szeretnénk?
- A házunk elé szeretnék fekvőrendőrt. Tud valaki segíteni abban kihez kell fordulni az engedélyeztetéséért?
- Meg lehet szeretni egy csúnya férfit?