Nem értem miért küldnek egy halottnak jelet! (beszélgetés)
szerintem is az!mindenkit az eletben kell szeretni!oke a szeretteink a szivunkben maradnak orokke.
Azt hiszem ezt ragozhassuk mert mindenkinek igaza van a maga módján.
Szerintem fura hogy az adatlapjára jelet küldenek.
Az egyik csoporttársunk elment, felment az angyalokhoz.
Már régen nem írt, nem volt fent.
Aztán jött a hír, elment.
Sajnáljuk, minden nap eszünkbe jut.
A jelekkel emlékezünk rá.
Fiam osztálytársa 6 eve meghalt, és vannak, akik még nem vették észre...
Szerintem nincs ezzel gond. Nekem az a gáz, amikor egy halott ember facebook oldalára azt írja valaki születésnapkor, hogy Isten éltessen sokáig 🙄 közben meg évek óta halott.
Kedves fórumnyitó! Honnan a kérdés, talán te is küldtél jelecskét? Ez egy megnyilvánulás, hogy gondolok egy jellel rá. Gondolom Te is ezért kattintottál rá, vagy csak kíváncsi voltál?
Apukamat imadtam, meghalt, hamvasztottuk, és szétosztottuk a családban, szép üvegvázában tartjuk. Nem hiszek a koporsós dolgokban, nem akarok földben rohadni, márványra költsenek a gyerekeim. Minek. Látom anyumon h szenved h nem tud kimenni a temetőbe, es aggodik azon h nézhet ki vajon a szülei sírja, nem tud virágot vinni. Én így gondolom, így látom. Mások máshogy 🤷♀️🤷♀️
Minden szóval egyetértek! Mint ha én írtam volna...:)
Szerencsére legtöbbünk szerettei mélyebb nyomot hagynak annál, hogy szórás, aztán haladjunk. Mégis hova a nagy haladás, attól még ki lehet maxolni a rendelkezésre álló időt. Vizuálisan úgy képzelem el a haladós felejtést, mint a a kutya jelképes legyintését a hátrahagyott végtermék felé.
"Vezekelnek"?
Én nem vezeklésből járok temetőbe, és sokan mások se, azt hiszem.
Mindenki máshogy gyászol, én sosem tudnék temetőbe menni, virágot vinni, totál felesleges pénzkidobasnak tartom az egészet, beleértve a temetőket is. Csak pénzlehúzas ez is. Hamvasztás szórás és haladjunk 🤷♀️ mégis sokan így vezekelnek h kijárnak viragot visznek 🌷🌷
Mindenki a maga módján gyászol, ezt tiszteletben kell tartani.
Nem azért viszek virágot a temetőbe, mert "látják". Főleg nem azért siratom elhunyt szeretteimet. Sokkal inkább tiszteletből, és az irántuk érzett, a halálukkal el nem múló szeretetből.
Viszont a jelküldést én sem értem. De ha valaki szükségét érzi, tegye! :) Csak nem essetek neki annak, aki kérdezni mer!
Bocsánat itt nem a halottról van szó!
Helyesen: igazat, vagy semmit.
Halottról jót vagy semmit!
[link]
Virtuális gyertyát🕯️ küldenek neki.
Biztos nem tudta, hogy az.
Akkor eszerint nem is kell virágot vinni a temetőbe,mécsest gyújtani,könnyeket hullatni,mert Ők azt úgy sem látják!?
viszont az ember szeretné kifejezni az irántuk való tiszteletet,szeretetet a saját érzéseit feléjük és ezt így teszi meg.Hol itt a hiba?Azért,mert nem látják,nekem még fájhat az elvesztésük,sajnálhatom az embertársaimat,és jó érzés,hogy ezt valamilyen módon kimutathatom!
Még sosem vittél temetőbe virágot?
Szerintem itten az embereknek 90%-a nem ismeri egymást. Ha látom a fórumot mi gátolna abban hogy valakinek megnézem az adatlapját. Nyugodjanak békében, sajnálom hogy eltávoztak az élők sorából.
Nem kell nézegetni, ha unatkozol keress elfoglaltságot magadnak.
Egyébként meg azért, mert emlékezünk rá, eszünkbe jut, virág helyett vannak a jelek, még akkor is ha ő már nem látja.
Neked sem kellene látni. Minek nézegeted elhunyt emberek adatlapját?
Amúgy a temetőbe vitt virágokat látják a halottak?
Amiért virágot is visznek, gyertyát gyújtanak. Emlékezésből, kegyeletből.
Megemlékeznek róla azzal a jellel. Mint amikor visznek valaki sírjára egy virágot, vagy elhelyeznek egy követ a hegyen.
Aki meghalt, annak az emléke él még a szívünkben, a gondolatainkban.
Gondolunk rá...
Mert virágot is minek viszünk a temetőbe...???
Ne értetlenkedj, hanem fogadd el, hogy ez egy szép gesztus.
Virágot miért visznek a temetőbe? A halott tag profilja is egyfajta emlék, ami hozzá kötődött és így ezáltal tovább él közöttünk a szellemisége.
Értem én azt hogy hiányzik meg minden. De ezeket a jeleket Ő már nem látja.
Mécses vagy angyalka jelet küldök, mert sajnálom,hogy meghalt .
További ajánlott fórumok: