Nem divat már hazakísérni a barátnőt? (beszélgetés)
Jelzésértékű, ha a fiú nem akarja hazakísérni a lányt, vagy a lány azt mondja, hogy köszi, inkább ne, egyedül mennék ...
Egyik esetben sem lesz tartós a kapcsolat.
Elég nag baj ez!
A fiúk v. férfiak mindig úgy viselkednek, ahogy azt megengedik nekik!
Így igaz, unintelligensektöl meg mentsem meg a jó Isten!!!!
Inkább egyedül, mint egy ilyen lökött alakkal!!!
Velem ezt csak egyszer lehetett volna megtenni, hogy a gavallérom nem kisér haza. Egyböl menesztettem volna a bunkót. Ha már most ilyen, milyen lesz késöbb??
Na, egy ilyen alakra semmi szükség!!!!
hany Bandy Kata fog meg meghalni, mert ferfi nem kiseri haza a lanyt?
nem feltetlenul udvarolnia kell ahhoz...
az en idomben meg az iskolas fiuknak el kellett!! kiserni a kapuig a kislanyt!
Bizonyos esetekben jogos, ha nem kísér haza. Pl. én anno mikor összejöttem a párommal, akkor 50 km-re laktunk egymástól és egyikünknek sem volt autója. Vonattal jártunk. Nem vártam el egy randi után, hogy hazakísérjen, kikísért az állomásig és ennyi.
Ha közel lakik vagy viszonylag könnyen haza jut, akkor azért illene, hogy hazakísérjen. Bár manapság egyébként egy fiatal fiúnak se kevésbé kockázatos egyedül mászkálni este/éjszaka, mint egy lánynak.
Vagy van rá indoka, amit Neked sem kell magyarázni, pl korán kel, messze lakik és utolsó BKK járattal megy haza ...
Vagy nem lesz belőle második randi.
Vagy próbálkozhattok még egy-két talival, de ha még akkor sincs hazakísérés, akkor mehet a levesbe...
Voltam már én is pár vakrandin, ott se volt egyiknél se az első talin hazakísérés, de a 99,99%-ából nem is lett második randi, és legtöbbször még örültem is, hogy nem tudják merre megyek haza :D
De amúgy a mai fiatalok lusták, szeretik összekötni a kellemest a hasznossal, és nemigen hoznak se csokit, se virágot, a számla után se szoktak kapkodni, és haza se nagyon kísérnek, DE! nem mindegyik ilyen :o)
Vazz!
Mennyi idős is vagy!?
Sztem alap es normalis manyus a mai vilagban plane hazakiseri azember lanyat.
Az ilyen pasit el kell hajtani, randizzon olyannal, akinek ez bejon.
az én időmben nem így volt. :(
xD
További ajánlott fórumok:
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- Van esélye barátnőt találnia olyasvalakinek, akinek 26 éves koráig nem volt kapcsolata?
- Önbizalomhiányos rendes fiúnak barátnőt
- Elszednétek a legjobb barátnőtök férjét/pasiját?
- Engem az érdekelne, hogy Ti nők, szoktatok-e a barátnőtökkel veszekedni?
- Egész este együtt vagy egy kedves sráccal..Jól érzitek magatokat, majd hazakísér DE csak elváltok és nincs csók....