Nem csináltam sütit a hétvégén. 😪 (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Baromi jokat csinalt a nagymamam, es par falat erejeig Soha nem hagytam ki. En inkabb a makos pogacsa vonal vagyok.
Meg a masik oreganyammal mindig osztoztunk egy kremesen, mikor hazamenet vittem. Enyem volt a teteje, ove a hab <3
Bledben szloveniaban a roppant hires kremes is magyar cukrasztol van.
Egy hete kupit csinaltam, mert rossz passzban voltam lelkileg, es mindig faradt. Pentek ota ma keltem fel, es faradt vagyok. Ehes vagyok, esznek, hanyok. Ha nem hanyok, gyorsutra megy a kaja.
Ma a fel napot a budin toltottem. Legszivesebben visszamennek aludni.
De mas nem takarit fel helyettem.
En megertelek.
Fel rumlisagom egy tanyer lecsoert!
Otthon "tettem el", es minden uveget felzabaltam egy par het alatt.
Oreganyam a legnagyobb konderban fozte, anyam mondta, hogy minek, csak ketten lakunk ott :P En ettem reggel, delben, este, melegen, hidegen, vittem magammal. Nem romlott a nyakunkra.
Szeretem, hogy itt nincs ho, de hianyzik, hogy eleg hideg legyen 600 hekto kocsonyat kitenni, hogy felszippantsam 2 nap alatt.
Hát remélem, azért hosszútávú, mert gyógyíthatatlan, és most már nem szabadulok tőle. Nem az zavar, hogy nem tudtam sütit enni, hanem az, hogy készíteni.
Ráadásul a lábaim is fájnak, így kirandulni sem tudok, pedig jo lenne elmenni gombászni.
Van ilyen. Mindenkinek vannak rossz napjai. De az legyen a legnagyobb baj, hogy nem ettél sütit a hétvégén !
Azt itt senki nem tudja, mit értesz nyomorultság alatt ? Remélem, nem hosszútávú ! Fel a fejjel ! Gondolj a szép és jó dolgokra, amik történnek Veled, vagy amiket eddig átéltél ! Ha tudsz, sétálj egyet a természetben ! :)
Igazából az a bajom, hogy szerettem volna, de nem hozzá erőm.
Megviselt a front és a nyomorultságom.
Én sem. Csak lecsót főztem, és még mindig jó kedvem van ! :)
Tényleg van olyan, aki sírva fakad, ha nem süt egy hétvégén ?
Azt nem szeretem.
Viszont már vettem piskótát, van mascarpone is a hűtőben. Már csak össze kellene dobni a tiramisut. 😁
Én sem. És akkor mi van? :D
Ha sütihiányod van, csinálj 2 perc alatt mikróban bögrés sütit és meg van oldva az édességhiány. Én szoktam hétközben is.
További ajánlott fórumok:
- Hozzátáplálás: mikor kezdjük, mit adjunk a picinek? - Ahogy én csináltam...
- Hozzátáplálás, ahogy én csináltam
- 8 millióból 12-t csináltam egy év alatt, részvényt vettem,...
- Foltossá tette a poharaimat a mosogatógép, mit csináltam rosszul?
- Butaságot csináltam?
- Hogyan fogják hozzá magamnak a zselés műkörmözéshez, ha még nem csináltam soha? Tanácsok?