Nem bírom felvenni a versenyt a párom fizetésével. Túl sok... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
14. Napsugár8 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 23. 07:29
Értelek. Egy-egy nap még belefér. Azt hittem, hogy hetekre menne egyedül, mert azt már nem igazán tudnám elfogadni. Kívánom, hogy sikerüljön minél több szép helyre eljutnotok együtt, és legyen szép nyaratok.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Napsugár8)
2022. márc. 23. 06:23
Úgy vagyok vele, hagyom menni egyedül is. Kell egy kis szellőztetés, 1-1 napra. Nem úgy, hogy maga menjen el 2 hétre, csak 1 olyan túrára ami nekem túl messze, túl drága esetleg munkanapom. Nem engedem hogy mindent fizessen. Felesbe szeretném akárhova eljutunk. Ami nem fér bele idén, majd jövőre megyünk inkább.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Jozsi.38)
2022. márc. 23. 06:20
Saját hitelmentes lakásban élünk ami az enyém. Fizetek mindent ami csekk, ő bevásárol. Az extrákat, szerelés, nem mindennapi dolgokat is közösen. Nyaralást, utazást felesbe tervezzük.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Gigi>)
2022. márc. 23. 06:19
Örül, hogy dolgozok, van munkám. Kis városban élünk, itt nehéz feltörni. Mondtam neki, hogy nem bírok mindennel 1 nyárra levetítve, csak apránként. Nem várom el, hogy fizessen mindent, felesbe mennénk. Amit már lefoglaltam arra össze is gyűjtöttem a pénzem. Frissebb kapcsolat, nem vagyunk házasok, gyerek nincs még.
10. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 23. 04:55
A "párod" a férjed vagy csak a barátod? Mert ha házasok vagytok akkor nem értem miért okoz ez neked gondot? Egyébként őt zavarja,hogy a te fizetésed kevesebb mint az övé?
9. jozsi.38
2022. márc. 23. 04:38
mondjuk megbeszélni vele hogy ez neked anyagilag nem fér bele? Ha azt szeretné hogy vele tarts, akkor finanszírozza ő ezeket. Amúgy meg mi lesz később ha gyereketek lesz? Hogy osztoztok meg a kiadásokon?
8. a78fad5135
2022. márc. 22. 22:31
Miért nem fizeti a tiéd? Szerintem alap dolog lenne ha pasi.
7. michelle.r
2022. márc. 22. 22:01
Hallottam egy régi közmondást, suba a subával, guba a gubával. Talán ilyen helyzetekre használják. Ha túl nagy a szakadék, abból nem lesz hosszú távon jó dolog.
6. Cicamica3
2022. márc. 22. 21:44
Nem tudtam,hogy ez házaspárnál "verseny" lehet.Hacsak nem vagytok külön kasszán,ezek szerint.
5. BorosTyánka (válaszként erre: 4. - Miss Sárika)
2022. márc. 22. 20:59
Igy gondolom én is:)
4. Miss Sárika
2022. márc. 22. 20:28
Oh, ez a materialista világnézet!
Milyen felületesek az emberek.
Még mindig nem tanulták meg, hogy sosem kerül pénzbe, amiért igazán érdemes élni...
3. Napsugár8
2022. márc. 22. 17:24
Igen, le kell ülni és megbeszélni a lehetséges változatokat:
- vagy olcsóbb helyekre mentek, hogy több időt tudjatok együtt lenni
- vagy az eredetileg általa tervezett helyekre, de kevesebbre, és a többi időt otthon töltitek együtt
- vagy a te költségeidet is vállalja ő???
Ha egyik változat sem tetszik neki, akkor nem biztos, hogy a közös nyaralásról kellene beszélnetek, inkább a közös jövőről.
2022. márc. 22. 17:03
Ha a "párod", akkor ezt meg lehet vele beszélni, sőt... Talán neki magától kellene eszébe jutnia.
2022. márc. 22. 17:03
További ajánlott fórumok:
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Mi az a ruhadarab, amit semmiképp nem lennél hajlandó felvenni?
- Illik szandálhoz harisnyát felvenni?
- Érdemes felvenni adóságrendező hitelt? Mik a tapasztalatok?