Nem bìrok a 12 évesemmel. Mit tegyek? (beszélgetős fórum)
:)
Gyakorlat teszi a mestert! Informatikát később is tanulhat. Egy jó matekosnak az is jól megy!
jajj tényleg!
Még szerencse most...
Összetévesztettem :(
:( Ez nagy baj...
Akkor a sulinak is annyi az idén?
Nagyon sajnálom a családodat, mert ez nagyon nehéz eset.
Csupa jót kívánok nektek!
Sziasztok
Kegyetlenül eldurvultak a dolgok..
Pszichiátrián fekszik, kb. fél évig, hétvégén mindig jön haza.
Ezt hosszú távra kéne megbeszélni, mert a gimi után mindenféleképpen tovább kell tanulni. A mostani rendszert nem ismerem annyira, de ez semmiféle szakmát nem ad. Az első év után is érdemes lehet váltani, de lehet, hogy csak messzebb van olyan irányú középiskola, ahova szívesen menne.
Ha meg meggondolja magát, az neki is egyszerűbb most. Főleg, ha van elképzelése arról, mi is lesz,ha nagy lesz!
3 iskola van. Amibe most jár gimi, egy elektronikai ott nincs hely illetve egy katolikus de mi reformátusok vagyunk.
Bár úgy tűnik kezdi megszokni, de hétvégén megbeszéljük.
Nézzetek szét más iskolákban is. Talán van, ahol fogadnak még ilyenkor is gyerekeket. Bár a jobb helyekre túljelentkezés volt, de nem mindegy, hogy hol laktok.
Nehéz eset...
Mindenhol sok óra van, és sokat kell tanulni. De ha itt nem szeret lenni, nincs értelme erőltetni.
Ha át lehet menni még oda, ahova szeretne, engedd!
Ha alig barátkoznak vele, gondolom az ő hozzáállása sem az igazi.
Ő egy elektronikai szakközépbe szeretett volna menni de sajnos nem volt hely. Ìgy gimibe jár matematika-fizika tagozatra de gondolkozik hogy átmegy-e informatikára .
Sok óra van, szigorúak a tanárok, sokat kell tanulni, alig barátkoznak vele, ma voltam szülői értekezleten az of. bunkó, flegma..
Kérdezd meg, hogy mit szeretne! Lehet, hogy a gimi nem neki való, mert más tervei vannak!
Még át lehet esetleg jelentkezni más iskolába is.
Tudd meg, mit szeretne valójában.
Petivel minden rendben, nincs vele nagy baj vele, úgy tűnik a családterápia bevált. Jövő héten megyünk a 3.alkalommal, most 2 hetente járunk.
Most a nagyfiammal van a "baj", most kezdte a gimit és nem nagyon szereti :(
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Megcsaltak most mit tegyek?
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek?
- Hölgyeim, mit tegyek?