Nem akart szerelem (beszélgetés)
én a bennem megjelenő félelmet igyekszem elterelni , hogy ezt másként gondolom...
értelmetlen, vagy hülyeség, stb...
és elkezdem másként gondolni, félelem helyett szeretettel fordulok a helyzet felé
Hogyan lehetne ötletem , amikor nem ismerlek ?
De , nem is ajanlom az efele önsanyargatast !
En ilyen vagyok , ez muködött nalam mar a tini korban is , sajna....
Ha , megis eröt akarsz venni az erzeseiden , valami oknal fogva , akkor neked kell megtalalni , a neked valo ,legjobb modszert.
Az önfegyelemmel semmi gondom, és nem mondanak gyengének sem, és rengeteg mindenről mondtam már le, mások javára.
Ötlet?:)
Minden attol fugg , mennyire vagy kepes fegyelmezni önmagad ? ! En ebben nagymester vagyok -:( ..... nem mintha erre buszke lennek -:( ..... sokmindent elszalaszt az ember , amit nem kellett volna...
A gyenge ember , nem tud lemondani ill kikerulni semmit !
En többször alkalmaztam a dolgot ,kulönbözö okok vegett es garantalom hogy ,sikres -:)
Persze mas kerdes hogy,erdemes-e ilyen modon terrorizalni az embernek , sajat magat ?
igen ezt én is felfedezem időnként :)
én ezt még tanulom, de működőképes:)
pl: elérni egy buszt, ami már becsukta az ajtaját;)
:)
jó mi?
Mélyebb lesz, ha arra koncentrálsz és nem arra, hogy mit szeretnél.
Minnél jobban figyelmet fordítasz rá, annál inkább bejön, belebotlasz, stb...
Mármint, ha ki akarsz szeretni valakiből?
Ezt én nem így látom (60 alatti IQ-val persze), sok technika van... pl. előveszel egy papírlapot, megfelezed... egyik oldalra jön, hogy miért IGEN, másikra, hogy miért NEM! ... ki lehet, hidd el!
Ne arra gondolj, hogy mit nem akarsz, hanem, hogy mit akarsz!
ezzel teljesen egyet értek
Tudatosan élni lehet a lehetőségeinkkel.
Gondolkodás kérdése az egész.
Hogyan érzünk miközben vágyunk valamire.
Szeretni magunkat kell első sorban és ha magunkat tudjuk, akkor jön vele a többi is.
Aha.
De hogy jön de India? A nevem eredete nem ez, ha erre céloztál volna :)
Pedig ez igy , van ha , jobban belegondolsz :)
Mert amikor "tudatossan!" allsz ra valakire hogy megszeresd,kiszeress ott erdekek,tudatos elkepzelesek dolgoznak benned ! Marpedig az igaz szerelem NEM szamitgat..... ez az amit semmi penzen , senki nem tud megvenni ez csak , jön az eletedbe , vagy nem jön -:)
"Tudatossan , nem tudsz megszeretni senkit es kiszeretni sem tudsz tudatossan senkiböl !"
.. ezzel nem értek egyet!
Tudatossan , nem tudsz megszeretni senkit es kiszeretni sem tudsz tudatossan senkiböl !
Az amit tudsz ilyen esetben csinalni hogy , eröt veszel az erzeseiden ,kerulöd az illetöt,huvössen viselkedsz stb...
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?