Nem akart elveszíteni, mégis végleg elveszített. Évek óta... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Döntsd el végre, hogy ki irányítja az életedet, te vagy ő.
Mi az, hogy meg akarsz szüntetni vele minden kapcsolatot, de ő nem engedi?
Neked nem kell ehhez az ő engedélye!!
Azért bánik így veled, mert hagyod, mert nincs tartásod, hogy elküldd a pi..ba. Vedd már észre, hogy csa kegy egó-növelő nő vagy te is neki, nem kellesz, de másé se legyél. Csak a birtokát növeli veled.
Kérdezd már meg magadtól, hogy erre a gyökérre akarod elpazarolni az életed?
Növessz már gerincet, ne legyél lábtörlő, és küldd már el a pi..ba.
Nem, kapcsolatot soha nem fog akarni, az csak a szar duma, hogy megfektessen aztán, azt mondja, hogy jajj megpróbáltuk, de sajnos nem működik.
Hány éves vagy?
Nem kellett nekem semmi papír. Ő nem akart kötöttségeket, de elveszíteni se akart. Amikor ismerkedtem másokkal bűntudatot keltett bennem, de fordítva nem volt baj, ha ő nőzött.
Egyik héten velem találkozott, másik héten már más nővel, aztán megint velem majd megint vele. Ő nem mondta, mástól tudtam meg végül. Mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy néha csúnyán viselkedtem és ezt érdemeltem cserébe. Meg akartam szűntetni mindent, de ő minden áron beszélő viszonyban akarta, hogy maradjunk.
Mi hiányzott? Azt írtad minden csodás volt. A papír?
Ha anélkül nem tudtál boldog lenni, akkor jó döntést hoztál a szemszögedből.
Viszont lehet lesz papírod, de nem lesz kémia..éltek egymás mellett, egyedüki boldogság a kapcsolatodban a papírod lesz.
További ajánlott fórumok:
- Koronavírus miatt, állás elveszítése
- Van valaki, aki hitel nem fizetése miatt elveszítette a lakását vagy házát?
- Hogyan lehet kibírni ha több babádat is elveszíted?
- Mindig ilyen fájdalmas lesz az évforduló? Ti hogyan élitek meg azt a napot, amelyiken elveszítettétek a szeretteiteket?
- Rettegek, hogy elveszítem a gyerekem
- Végleg elveszítettem őt?