Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Végleg elveszítettem őt? fórum

Végleg elveszítettem őt? (beszélgetős fórum)

14. liliom10 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 26. 13:24

Olyan férfiak is vannak, akik csak férjes asszonnyal kezdenek viszonyt, mert azt nem kell feleségül venni. Nincs semmi felelősség, de a titok és az izgalom vonzza őket. Lehet, hogy mint szabad, egyedülálló nő már nem kellesz neki. Ő volt már házas ? Vagy élt hosszabb ideig párkapcsolatban ?

A 30 éves nővel " rosszul" is járhat, mert ha még anyagilag jó a férfi helyzete, pláne akarhat tőle gyereket a nő. De akkor is,ha csak az érzelmei miatt lesz terhes. És esetleg meg se beszéli a férfivel, hogy ő akar-e gyereket. ( Volt már ilyen ismeretségi körben ! A férfinek egyidős lett a gyereke és az unokája. Aztán a gyerek miatt el is vette a harmincas barátnőjét.)

13. Havasszépe (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 26. 10:35

Néha rá kell jönni és be kell látni, hogy a "tisztázatlan viszonyok" visszavágnak. Nőként az érzelmeid vezérelnek. Lehet ő egy olyan férfi, aki nem szereti az elhúzódó, bonyolított helyzeteket.

Fordított helyzetben, Te hogyan reagálnál?

12. 2db865c142 (válaszként erre: 2. - Michelle.r)
2021. jún. 26. 08:04
😃 nekem ez kicsit vicces...az utolsó mondat. Hiszen a fórum indító nem független, akkor a másiknak miért ne lehetne közben valakije? Szerintem ebben a sztoriban Senki nem szeret srenki senkit, mert különben már rég független lenne a fórumindító, a pasi meg már régen vele lenne, és nem mással pótolná a hiányát...
11. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 25. 22:06

Próbáld magatokat kívülállóként nézni ! Ez a férfi már nem szeret Téged. Részben volt benne becsület, hogy szakított Veled, de nem volt bátorsága azt mondani, hogy vége. Talán, mert tudta, hogy szereted. Pedig ez rossz megoldás,és gyávaság is, mert a másik reménykedik. Már van is egy fiatal barátnője.

Ezek után én fokozatosan kiábrándítanám magam belőle. Már akkor sem kéne, ha továbbra is szeretem ! A Te érzelmeidnek is vége lesz, csak akarnod kell, és nem róla ábrándozgatni. Majd jön helyette más, akivel tényleg boldog leszel !

10. BorosTyánka (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 24. 13:25
Biztos örült a boldogságodnak.
2021. jún. 24. 12:14
Ha így le tudott mondani Rólad, akkor hosszabb távon azt hiszem, hogy nem veszítettél, hanem nyertél...
8. Dia19820915 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 24. 12:03
Próbáld meg elengedni akit lehet vinni azt vigyék mert nem neked rendelte a sors
2021. jún. 24. 11:34
A váláshoz semmi köze. Én 47 éves vagyok. És biztos, hogy nem akar gyereket. Igazatok van, nem kéne vele foglalkoznom, de annyira szerettük egymást, és én most is ugyanúgy szeretem.
6. globus (válaszként erre: 2. - Michelle.r)
2021. jún. 24. 10:24

Nekem úgy jött át, hogy egy ideig várta, de mostanában már nem, mással van.

Csak remélni tudom, hogy a válás nem miatta történt, bár eredmény szempontjából mindegy.

2021. jún. 24. 09:41
Ilyen az élet. Gondolom a férjednek sem esett jól, hogy sok sok éve szereted ezt a pasit.
4. birebora (válaszként erre: 2. - Michelle.r)
2021. jún. 24. 09:33
Egyetértek.
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 24. 09:14
Te hány éves vagy? Lehet, hogy a pasi még gyermeket szeretne?
2. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 24. 08:45

Én két dolog miatt mondanék le. Nem szeret téged, mert ha szeretne, melletted lenne, de úgy látszik, neki mindegy hogy te, vagy más, csak legyen egy nője.

Másrészt én nem tudom becsülni azt az embert, aki valaki mást használ átmenetileg, amíg tesz szabad leszel.

2021. jún. 24. 08:33
Évek óta folyik a válóperem. Van egy férfi az életemben (vagyis volt), de szakított velem kb.fél éve. Azt mondta, ha független leszek, folytathatjuk, kivárja. Nem tudom ezt azóta se feldolgozni, szeretem, sok-sok éve. Az utóbbi időben egy nála 25 évvel fiatalabb nővel randizgat, ami engem óriási fájdalommal tölt el. (Még annyit, hogy ő 55 éves). Mi a véleményetek? Mondjak le róla?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook