Végleg elveszítettem őt? (beszélgetős fórum)
Olyan férfiak is vannak, akik csak férjes asszonnyal kezdenek viszonyt, mert azt nem kell feleségül venni. Nincs semmi felelősség, de a titok és az izgalom vonzza őket. Lehet, hogy mint szabad, egyedülálló nő már nem kellesz neki. Ő volt már házas ? Vagy élt hosszabb ideig párkapcsolatban ?
A 30 éves nővel " rosszul" is járhat, mert ha még anyagilag jó a férfi helyzete, pláne akarhat tőle gyereket a nő. De akkor is,ha csak az érzelmei miatt lesz terhes. És esetleg meg se beszéli a férfivel, hogy ő akar-e gyereket. ( Volt már ilyen ismeretségi körben ! A férfinek egyidős lett a gyereke és az unokája. Aztán a gyerek miatt el is vette a harmincas barátnőjét.)
Néha rá kell jönni és be kell látni, hogy a "tisztázatlan viszonyok" visszavágnak. Nőként az érzelmeid vezérelnek. Lehet ő egy olyan férfi, aki nem szereti az elhúzódó, bonyolított helyzeteket.
Fordított helyzetben, Te hogyan reagálnál?
Próbáld magatokat kívülállóként nézni ! Ez a férfi már nem szeret Téged. Részben volt benne becsület, hogy szakított Veled, de nem volt bátorsága azt mondani, hogy vége. Talán, mert tudta, hogy szereted. Pedig ez rossz megoldás,és gyávaság is, mert a másik reménykedik. Már van is egy fiatal barátnője.
Ezek után én fokozatosan kiábrándítanám magam belőle. Már akkor sem kéne, ha továbbra is szeretem ! A Te érzelmeidnek is vége lesz, csak akarnod kell, és nem róla ábrándozgatni. Majd jön helyette más, akivel tényleg boldog leszel !
Nekem úgy jött át, hogy egy ideig várta, de mostanában már nem, mással van.
Csak remélni tudom, hogy a válás nem miatta történt, bár eredmény szempontjából mindegy.
Én két dolog miatt mondanék le. Nem szeret téged, mert ha szeretne, melletted lenne, de úgy látszik, neki mindegy hogy te, vagy más, csak legyen egy nője.
Másrészt én nem tudom becsülni azt az embert, aki valaki mást használ átmenetileg, amíg tesz szabad leszel.
További ajánlott fórumok:
- Koronavírus miatt, állás elveszítése
- Van valaki, aki hitel nem fizetése miatt elveszítette a lakását vagy házát?
- Hogyan lehet kibírni ha több babádat is elveszíted?
- Mindig ilyen fájdalmas lesz az évforduló? Ti hogyan élitek meg azt a napot, amelyiken elveszítettétek a szeretteiteket?
- Rettegek, hogy elveszítem a gyerekem
- Nem akart elveszíteni, mégis végleg elveszített. Évek óta...