Nem akarom a családot azzal terhelni, ha nem vagyok jól,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A lefekvéskor jelentkező szédülés ártalmatlan, de nem jó móka cseppet sem.
viszont jól lehet segíteni rajta.
Ne kicsinyeld le a problémádat, nagyon keserves lehet!
Remélem, megoldódik teljesen!
Én egyébként mindig el vagyok ájulva, hogy milyen fantasztikus háziorvosom van.😅
Megértelek!
Pont ugyanezzel küzdök 😕 igaz az én nyavalyám a kanyarban sincs a tiédhez képest.
Nem tudom, nehezemre esik orvoshoz is menni, nem akarom traktálni a piszlicsáré bajaimmal.
Persze aztán mégis elmegyek, de nem szívesen, viszont nem azonnal, ha valami nem kerek.
Gondolom egy infarktus eléggé komoly fájdalommal, vagy tünetekkel jár ahhoz, hogy ne gondoljam, hogy elmúlik majd, vagy meg tudom oldani egyedül egy kis türelemmel, pihenéssel.
A család arról szól, hogy mindenben együtt, egymást támogatva.
Ha a gyermekeid már felnőtt korúak, akkor ne titkold előttük az egészségi állapotod. Engedd meg magadnak, hogy te legyél egy kicsit a központban, hogy kíméljenek! De ezt már tinédzser korú gyerekekkel is megengedhető. Egy kicsit lássák el magukat. Életre neveled ezzel őket, önellátásra.
Hidd el, mindenki aggódik a szüleiért és sokkal rosszabb, ha már kész tények elé vagyunk állítva, mikor sokkal súlyosabb egy betegség, mintha már az elején odafigyelünk. Gondolj arra, hogy te mennyit aggódsz a szüleidért!
A pároddal pedig főleg meg kell osztanod! Ő ügyan úgy aggódik éerted, mint te érte.
Nem martírkodás, keménykedés.😅
Másrészt mindig van valami nyomorom, már szégyellem magam, hogy minden hülyeséggel terheljem őket.
Legutóbb esténként, lefekvéskor jelentkező szedülessel, széteső képpel meg ilyen rogadékságokkal jelentkező rohamaim voltak. Illetve remélem, hogy csak voltak. Orvosnál voltam, de még nem tudni, tényleg múlt idő-e, de azt vettem észre, nem szívesen megyek aludni. A férjem tudta, hogy elő-előfordul, de nem tud mindről, illetve rámszólt, úgyhogy most már nem titkolózok. Viszont nem akarom, hogy arról szóljon az élete, hogy mindig értem aggódik. Azt akarom, hogy olyan párja legyen, amilyent megismert, vidám, kicsit lüke, belevaló csajszi. De be kell ismerni, eljárt felettem is az idő, már nem az a huszonéves vagyok, mint voltam valaha.🙃
A barátnőm volt ilyen. Mindig mondtam, a család azért is van hogy terheld, hogy segitsenek
Már ócska állapotban volt, de a mindig tiszta lakását még jobban kisuvickolta, főzött/sütött Karácsonyra, jöttek a gyerekek , ő smink, aranyak fel és eljátszotta a tökéletes mamát/nagymamát
A család meglepődött amikor kórházba került súlyos állapotban. Dehát miért nem szólt, kérdezték
Szoval a család azért is van, hogy bajban összefogjanak
További ajánlott fórumok:
- Összetartó családot keresek
- Te mennyivel támogatnál egy rászorúló családot?
- Azt akarom, hogy azt vegye észre, hogy már túl vagyok rajta!
- Két lánnyal jár Én vagyok az egyik, elveszíteni nem akarom, mit tegyek hogy a másik eltűnjön?
- Introvertált vagyok, nem akartam családot, mégis van.....
- Szerető vagyok, de egyáltalán nem bánom! Nem akarom, hogy...