Nektek mi a véleményetek? Hergelni szeretett volna? (beszélgetés)
Szerintem igen.
Jól meg akart hergelni.
Amilyen kedves voltál vele, hogy könnyűvérűt ajánlottál neki, kb. olyan stílusban válaszolt.
1-1
Évek óta ismerek egy férfit, de nem tetszik, nem akartam tőle soha semmit. Nagyon jó viszonyba lettünk, nagyon sokmindent tudott rólam. Ma hívott inni valamit, de visszautasítottam. Mivel anno órákon keresztül beszélt egy könnyűvérű nővel, mondtam neki, hogy hívja el őt. Mivel tudta, hogy ki volt az utolsó férfi, aki érdekelt, nekem szegezte a kérdést, hogy milyen barátnője van neki. Mondom én nem tudom, miért. Mert állítása szerint látta, hogy az illető autójából kiszállt egy nő. Magas szőke, vékony, és átszállt a saját autójába. Mondom nem tudom, milyen autóba szállt át. Ha engem érdekel, derítsem ki. Majd mikor megemlítettem, hogy ha érdekli, kérdezze meg ő, amire az volt a válasza, hogyha érdekelte volna, megállt volna és megkérdezi.
Nekem pedig ekkor esett le, hogy szivat. Nincs ennek kicsit nagyon kamu szaga? Nem érdekel már a szóban forgó férfi, akit állítása szerint mással látott, de mi értelme ennek? Tudni akarta, hogy még érdekel-e, vagy ezzel akart hergelni vagy csak szimplán bunkó, mert nem akartam találkozni vele?
További ajánlott fórumok:
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- Állatokat nevelünk?! Az oviban hogyan viselkednek szeretett gyerekeink?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Kismamák, akiknek a bankszámlájukra utalják a Gyed-et! 3.-án kellett volna megérkeznie és még ma sem jött meg. Nektek is késik?
- Szerintetek mit tegyek a kilencedikes fiammal aki abba az iskolába ment tovább tanulni ahová szeretett volna, most mégis elszeretne jönni?
- Tőlem nektek szeretettel :-)) Nekem nagyon tetszik!