Neked melyik a kedvenc évszakod és miért? (beszélgetés)
Mindegyik jó valamiért.
De a telet, a hideget, sötét délutánokat nehezen bírom.
Ezért felüdülés a tavasz.
Gyönyörű az ősz a színei miatt, a tikkasztó nyár után a friss levegőjével,pulcsis napsütés.
Jön a tél a fagyos némaságával, ropogó hó, karácsony...
Minden szép, csak megfelelő szemüveg kell.
A nyár eleje, amikor még nincs az a nagy kánikula.A tél is, amikor szép, havas. De már egyik változat se gyakori.
Akkor is ér, ha azt mondom: nincs kedvenc? :)
Mindegyiknek megvan a maga szépsége.
Újabban a nyár az, amit akkor tudnék igazán értékelni, ha tartósan 24 fok lenne.
A telet meg akkor szeretném, ha jórészt havas lenne, szikrázó napsütéssel.
Más kívánságom nincs. :)
Az ősz és a tavasz. Mert nincs túl meleg, és túl hideg sincs.
tél azért mert jobban tűröm a hideget valamint az össz olyankor jön el a pihenés időszak
A nyár, mivel nagyon szeretem a meleget. Nem kell annyi göncöt felvenni magunkra, elég egy szál semmiben lenni.
tavasz,mert a nyar nagyon meleg itt nalunk au-ban.
ősz vége és a tél (November, December, Január)
mert én kifejezetten szeretem amikor már korán sötét van, nagyon hangulatos szerintem hogy pl bemegyek a plázába négykor és amikor kijövök már sötét van.
és imádom a havat :)) tehát ez az őszi nyár nem jön be :/
A tél a kedvencem, de csak akkor amikor igazán van hó. Az a kimondottan friss, ropogós, amit nem szórtak tele melasszal/sóval. Ami sajnos itt városban elég ritka, hogy nem sózzák. A legszebb emlékem amikor pár éve fekete Krácsony készült, de mire elérkezett a Szenteste, elkezdett szakadni a hó. :-) Nagyon szép volt, az egyik legszebb téli emlékem a Karácsonyról. :-) Aztán este lementünk szánkózni és hó-angyalt csinálni. :-) Azóta sem volt ilyen sajnos, de talán majd az idén.. A Kisfiamnak utoljára akkor volt igazán nagy hóban élménye, amikor született, márciusban, 3.5 éve.. De talán az idén megmutathatom Neki mennyire jó amikor a hó nem latyakos, hanem lehet nagyokat siklani-szánkózni! :-) A nyarat meg azért, mert csoki barnák leszünk hamar, szoli nélkül, és strandolhatunk, amennyit csak jól esik. :-)
Imádom az őszt és utána a tél:)Olyan jó, hogy korán sötétedik, otthon a meleg lakásba bevackolni magunkat egy jó film elé:)
Tél. Imádom. A melegszobából nézni a kinti hideg időt,egy meleg teával a kezemben a párom karjaiban. Meg imádok síelni és lent játszani a kutyákkal a hóban.
szeretem a telet,mert ha nagyon hideg van akkor korcsolyázunk és persze a karácsony
szeretem a nyarat,mert akkor sokat járunk strandra
DE a kedvencem a tavasz és az ősz,akkor változik minden,isteni illatok vannak a levegőben és az időjárás is elviselhető :)
Nekem a tavasz, mert akkor csodálatos, ahogy rügyeznek a fák, és jönnek az illatos virágok fákon, a réteken, csodás és még nincs az a nagy meleg.
Én minden évszakot egyformán szeretek, mindegyiknek megvan a maga szépsége. Az évszakváltásokat meg kifejezetten szeretem.
Én pont fordítva, gyerekként a nyarat szerettem.
Az ősz és a tél. Az ősz azért, mert imádom a színeit. A tél azért, mert imádom a hóesést a készülődést az ünnepekre, a sütőtököt, a disznótort.
Igen,hát ez is érdekes mert gyerekként a telet imádtam.A havat,hógolyózást,szánkózást és mindig nagyon vártam a karácsonyt.Már nem.
Tavasz és nyár!
tavasz mert:kellemes és szép
nyár mert:imádom a forróságot ás ahogy perzseli a nap a bőröm és mert szikrázik a napsütés és forró a szellő is!
Tavasz és a nyár.Imádom a napsütést és a meleget.Teljesen más a hangulatom mint pl ebben a pocsék időben.
A tavasz, mert ez az újrakezdés évszaka:)
Az ősz. Az az ősz, amikor még a hideg nem csíp, csak reggel, színes a világ a levelektől. Jó a levegő. Nekem mindig ekkor történt valami romantikus is. Ekkor jöttem össze a párommal pl.
Na és persze novemberi vagyok...
A tél!Imádom a telet!Olyankor kicsit lelassítok!Szeretek a jó meleg szobában,egy jó meleg tea mellet,az ágyban olvasgatni! hmmmm :))))
nekem az ősz,mivel már megfigyeltem,hogy ebbe az időszakban mindig nagyon új dolgok történnek velem.
További ajánlott fórumok: