Füstölők - neked melyik a kedvenced? (beszélgetős fórum)
Régen ezt nagyon szerettem, egy debreceni bioboltban találtam. De mivel nagyon szeretem a friss levegööt és picike a lakás ahhoz, hogy "pazaroljam az oxigént" (épp ezért szeretem, ha azért bent is van némi növény), van, hogy gyertyát is úgy gyújtok, hogy az erkélyrööl látszik be és abban örömködöm. De az utóbbi idööben megint foglalkoztat, hogy ha csak a nyitott ablaknál illatozik befelé, újra beszerezzek az elmélyülöös hangulatokhoz.
Ennek a fajtának van egy fehér szilva illata, ami szintén jó, de nekem ehhez képest azért meggyújtva nehézkes. Valamint a "füü" illatú fogott még meg akkoriban, majd meglátom, kipróbálok-e újat, vagy maradok annál, ami a sok közül tényleg megfogott.
Kinek hogy...nem ördögtől való dolog füstölőt használni.Egyszerre többfélét veszek,kibontom,van egy fémhenger tároló dobozom,amikor kedvem tartja kiveszek eggyet,meglepetés hogy milyen.Kedvelem a kávé,vanília,
rózsa,szantál,fenyő
Nekem émelyeg a gyomrom minden füstölő szagától.
Az Óceán illatot szeretem (air wick), télen narancsba szúrkálok szegfűszeget.
Ha lehet szellőztetni akkor inkább azt választom még télen is 5-10 percre.
De néha használok füstölőt vagy illatos mécsest. Lenyugtatja a gondolatokat (levendula).
Télen pedig (fenyő, narancs) hozzájárul a karácsonyi hangulathoz.
A potpourri-t nemszeretem, mert egy idő után porosodik.
További ajánlott fórumok:
- Melyik virág a kedvenced?
- Karácsonyi filmek... melyik a kedvenced?
- Tudsz ajánlani egy olyan postafiókot ami nem olyan lassú mint a freemail és nem olyan megbízhatatlan mint a lajt? Neked melyik a kedvenced?
- Tésztafalók. Neked, melyik a kedvenced?
- Neked melyik női parfüm / illat a kedvenced
- Gyorsvacsik, 20 pec alatt. Neked mi a kedvenced?