Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Néha átszoktam menni a piroson a zebrán gyalog. fórum

Néha átszoktam menni a piroson a zebrán gyalog. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

aug. 22. 11:10

A mindent tisztelő polgàroktól kérdezem: amikor teljesen csendes a vàros, megnyomjàtok a gombot, és vàrtok amíg zőldre vàlt?

És mi van a zsebre nélküli helyekkel?

Plusz: àt lehet menni, mert a messzebbi fenntartja a forgalmat. Mi a logikusan? Àtmenni, vagy àllítsàk le az autókat amíg odaérnek?

aug. 19. 12:57
A lényeg az, hogy ne kocsival.
23. Regin_a (válaszként erre: 10. - Lady Lavender)
aug. 15. 19:13

'69 óta vezetek és egy sajáthibás karcolásom volt, három nem saját hibás koccanás,mindez motorral. Ma B10 besorolásom van

Szoval csak rossz humor volt

aug. 15. 17:18
Én nem. Sehova nem sietek annyira, hogy ne tudjam kivárni. Mindig lehet a környéken egy gyerek, akinek aztán az anyja hiába mondja, ha azt látja, hogy a felnőttek is tojnak a közlekedési lámpára.
21. Kacsahercegno (válaszként erre: 20. - Pokoslovas)
aug. 13. 13:00
Gyakran járok egy nagyon forgalmas kereszteződésnél, ahol két 4sávos út+villamossín van, plusz villamos/buszmegálló. Mindig elképedek hogy emberek körülnézés nélkül átfutnak a piroson, kilépnek a villamos elé, vagy a kocsik közé, mert pl. jön a busz. Mindig az jut eszembe, hogy mi lehet annyira fontos.... Csomószor láttam nagyon balesetközeli helyzeteket, ami épp egy hajszálon múlt. Persze ésszerű keretek közt (sehol egy autó, belátom az utat normálisan stb) ott átmegyek én is a piroson néha, de azért ha nagy a forgalom, hamar megvan a baj.
aug. 13. 10:46
Kezdek ezekről leszokni, mert mit nyer az ember, pár percet? Nem látom értelmét, hisz az a 2-3 perc előny nem éri meg, Itt 2 perc előny, bemegyek -, majd a kasza előtt várakozni kell 10 percet :)
19. Miss Sárika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 13. 09:00
Majd egyszer kivasalnak, utána már nem fogsz berzenkedni, ha megúszod! 🙂
18. K-né Zsóka (válaszként erre: 17. - K-né Zsóka)
aug. 13. 08:52
Csak azért vessző nélkül, hogy lehessen belekötni :D
17. K-né Zsóka (válaszként erre: 6. - Pulcsis)
aug. 13. 08:51
Hijnye de jól esett ugye?
16. K-né Zsóka (válaszként erre: 2. - 94a06e9696)
aug. 13. 08:50
Én :)
15. LBO (válaszként erre: 2. - 94a06e9696)
aug. 13. 08:49
Én 🙋‍♀️
aug. 13. 08:28

Addig jár a korsó a kútra, még el nem törik!

...utána meg sírtok, hogy nincs szerencsétek...

aug. 13. 05:52

Biztos velem is megkésett már éjjel zéró forgalom mellett.

Egy biztos, ha a gyerekkel voltam, sosem csináltam ilyent. Akkor sem, ha nem volt forgalom.

aug. 13. 04:50

Amúgy egyszer elütött egy autó. És a sokk utàn az apàm is röhögött, hogy hogy a fenébe? Mert látott elégszer atkrosszolni visszalosforduloknal, sok sàvon, talàn csak az autopàlya maradt ki.

De egyszer nem figyeltem. És amàrmennyire piàs vagyok, akkor tök józan voltam egy edzés utàn.

Nevetséges, 2 sàv és a régi lakàsom előtt.

11. supin
aug. 13. 04:42
Én is
10. Lady Lavender (válaszként erre: 8. - Regin_a)
aug. 13. 04:40
Én új jogvival belecsaptam a lecsóba. Nem is értem, régen hogyan vezettek. Vagy te mégis! ha a villamos szembejön...oooo.ooo.leszarjuk, mert erősebb?
aug. 13. 04:35
Én meg régen reggelente a Keletinél a 2+2 sàv meg a 2 trolin.
8. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 12. 21:19
Én is csak autóval :)
7. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 12. 21:12
A kb. 3 méter hosszú zebrán, ha közel s távol nincs autó, akkor én is 😄 Minek álljak ott?
6. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 12. 21:11
Én is ÁT szoktam menni, de én legalább le is tudom írni 😅
5. tien
aug. 12. 21:09
Még a zöld jelzésen is veszélyes.
aug. 12. 20:53
Én nem merném megtenni.
3. globus (válaszként erre: 2. - 94a06e9696)
aug. 12. 20:47
Én...:)
aug. 12. 20:46
Ki nem?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook