Naturkozmetikumok között keresnék hatékony dezodort. Tud valaki ajánlani olyat, ami tényleg hatásos? (tudásbázis)
Ami nekem most nagyon bevált: Olivia Natural teljesen természetes összetevőkből (alumínium sóktól mentes) álló krémdezodor. Kétféle illatban rendeltem. Az egyik kubeba-ylang ylang, a másik teafa-levendula. Mindkettő nagyon jó, simán lepipálja bármelyik márkás deót.
Mivel nem tömíti el a pórusokat, ezért az izzadást nem igazán gátolja, viszont nincsenek kellemetlen szagok. Végig próbáltam már szinte az összes Niveát, Dove-ot és társaikat, egyik sem teljesített ilyen jól. Az ára 790 ft, de elég sokáig elég lesz.
Nekem csak a kristálydeó vált be, abból is egyik fajta, aminek most nem jut eszembe a neve. Kb 2700 ft volt.
Weledát én is vettem, kb 3000 ft volt. de büdösen izzadtam akkor is :)
Én is aalverdét használok, de én nem igazán vagyok izzadékony nekem tökéletestes.
Estleg a weleda családnak is van deoja, vagyis biztos van.
Eddig az Alverde 2féle dezodorát próbáltam ki. Érdekesmód nyáron nem volt semmi gondom, most télen, a réteges öltözködésnél viszont veszített hatékonyságából. Igen kellemetlen, és hiába volt tökéletes a d*ve, nem térek vissza rá.
Ha van itt olyan, aki szintén izzadékony és natur- vagy biodezodort használ, ami tényleg hatásos is, kérem, segítsen.