Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Naturkozmetikumok között keresnék hatékony dezodort. Tud valaki ajánlani olyat, ami tényleg hatásos? fórum

Naturkozmetikumok között keresnék hatékony dezodort. Tud valaki ajánlani olyat, ami tényleg hatásos? (tudásbázis)

2014. márc. 21. 20:21

Ami nekem most nagyon bevált: Olivia Natural teljesen természetes összetevőkből (alumínium sóktól mentes) álló krémdezodor. Kétféle illatban rendeltem. Az egyik kubeba-ylang ylang, a másik teafa-levendula. Mindkettő nagyon jó, simán lepipálja bármelyik márkás deót.

Mivel nem tömíti el a pórusokat, ezért az izzadást nem igazán gátolja, viszont nincsenek kellemetlen szagok. Végig próbáltam már szinte az összes Niveát, Dove-ot és társaikat, egyik sem teljesített ilyen jól. Az ára 790 ft, de elég sokáig elég lesz.

2011. aug. 19. 09:31
Én Dr.Organic deot használok, gránátalma illatú, igazán kellemes és tartós. De van belőle többféle, Müllerben (is) lehet kapni.
2011. aug. 9. 17:17

Nekem csak a kristálydeó vált be, abból is egyik fajta, aminek most nem jut eszembe a neve. Kb 2700 ft volt.

Weledát én is vettem, kb 3000 ft volt. de büdösen izzadtam akkor is :)

2011. aug. 8. 23:01
ez a téma engem is érdekelne. vki? tapasztalat?
4. Anthico (válaszként erre: 3. - Gavrilo1)
2011. febr. 24. 09:05
A legtöbb termékcsaládnak van deoja, de nem akarok most próbálgatni több ezres termékeket. :( Szeretnék biztosra menni. Ezért várnék olyanoktól tippet, akik izzadékonyak, natur/biotermékeket használnak és be is váltak.
2011. febr. 24. 09:02

Én is aalverdét használok, de én nem igazán vagyok izzadékony nekem tökéletestes.

Estleg a weleda családnak is van deoja, vagyis biztos van.

2011. febr. 24. 07:15

Eddig az Alverde 2féle dezodorát próbáltam ki. Érdekesmód nyáron nem volt semmi gondom, most télen, a réteges öltözködésnél viszont veszített hatékonyságából. Igen kellemetlen, és hiába volt tökéletes a d*ve, nem térek vissza rá.

Ha van itt olyan, aki szintén izzadékony és natur- vagy biodezodort használ, ami tényleg hatásos is, kérem, segítsen.

2011. febr. 24. 07:13
Naturkozmetikumok között keresnék hatékony dezodort.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook