Náthás gyerek... (beszélgetés)
A hársfa virág tényleg nagyon hatásos meghűléses betegség esetén, de azért óvatosan használjuk.
Valóban, egy éves kor alatt nem adható, de a későbbiek folyamán, még a felnőttek is figyeljenek oda, mert a hárs túlzott fogyasztása problémát is okozhat (felborítja hőháztartásunkat, szívdobogást idézhet elő), ezért mindenképp más teákkal felváltva fogyasszuk.
Ugyan! Semmi baj!
Csak használjon Nektek is!
Az a link, amit szintén oda linkeltem, nem orrcsepp, hanem fújós, olyan, amilyet minimother is ajánl!
Nagyon bababarát!
Már írtam a 4. hozzászólásban, hogy körömvirág-krém!
Az én lányomnak nem sebesedett ki tőle az orra, de tény és való, hogy minden egyes orrfújás/törlés után (pedig jó pár csomag zsepit elhasználtunk)bekentem vele az orrát, orrnyergét és az orra alatt is!
De a gyógyszertárban (ha van homeopátiás végzettségű gyógyszerész, nálunk szerencsére van) szívesen ajánlanak Neked krémet.
Mindenképpen kend a kisfiad orrát, különben nagyon fájdalmas lesz az orrfújás és biztosan ellenkezésben6sírásban lesz részed, ami ugye kifejezetten nem tesz jót az amúgy is eldugult orrnak.
Ma egésznap folyik a kicsim orra kezd kipirosodni,félek hogy sebes lesz...
arra esetleg valami krém?
Nem gyógyszertári.
Belinkelem, mi milyet használunk. Nagyon bababarát, kifejezetten az ő orrocskájukhoz készült.
Remélem, Nektek is használ majd!
mi a Fluimare tengervizes spray-t használjuk
és Babyluuf balzsamot! Ez is nagyon jó!
hársfatea, hársfamézzel ha 1 éves elmúlt!
Nyákoldó és nem csak köhögésre jó!
Rengeteg folyadék és sokszor tengervizes spray!!
Eleinte utálja de Kell!!!!
Calcimusc (doki írja fel) és c-vitamin dupla mennyiségben!
Nekünk 2 hétig tartott:S
Az én kislányomnak 2 hete folyt az orra és éjszakára volt folyton tele. Tengervizes sóoldatot alkalmaztam nála és 2 éjszaka után megszűnt a problémánk. + még körömvirág-kenőccsel kentem be minden orrfújás és lefekvés előtt az orrát úgy, hogy az orrnyergét és az orra alatti részt is.
A sóoldat használatakor végig üvöltött (2 éves), de megérte! Pár másodperc múlva tudott is tiszta orral aludni tovább!
Jobbulást a kisfiadnak!
Szia!
Valamilyen nyákoldó esetleg, pl. Fluimucil granulátum! Bő folyadék bevitel+ C vitamin.
A tengervizes sóoldat is jó!
Kisfiamnak két napja folyik az orra és folyamatosan televan hiába orrszívózom nem jön ki az egész.
Nasivint használunk azt ajánlotta a doktornéni.
Valaki tud ajánlani valami jobbat ami feloldja a váladékot?
Tengervizes sóoldat??
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- 2005 decemberi gyerekek
- Mit csinál most a gyerek?
- Nálatok a gyerek mehet náthásan iskolába?
- Köhögős, náthás, hörghurutos gyereknek milyen olajat lehet párologtatni?
- Ismeri valaki az Indiso és Proetz terápiákat? Állandóan náthás, köhögős gyereknek használ?