Narancstorta - nem kell sütni recept
A Narancstorta - nem kell sütni hozzávalói:10 dkg háztartási diabetikus keksz,
5 dkg margarin,
4 zselatinlap,20 dkg tejszínkérmsajt,
2 dl tejszín,
3 ek. glukonon
2 narancs vagy esetleg citrom
A Narancstorta - nem kell sütni elkészítési módja:
A kekszet apróra törjük, majd a felolvasztott vajjal összekeverjük. A masszát egy 20 cm átmérőjű, kipattintható tortaforma aljára simítjuk, és 5 percre a mélyhűtőbe tesszük. A zselatinlapokat vízbe áztatjuk. A krémsajtot,a glukononnal és a kemény habbá vert tejszínt összekeverjük, majd hozzáadjuk az egyik narancs vagy citrom levét, és reszelt héjját, valamint a zselatint. Végül ezt a krémet rásimítjuk a tortaformában levő kekszmasszára. A másik narancsot vagy citromot felszeleteljük, és a szeleteket is félbevágjuk, ezzel díszítjuk a tortát. Végül 10 percre a mélyhűtőbe tesszük.
Nagyon finom egyszerű és gyors.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: c9aa38264e, 2011. máj. 14. 12:57
A narancstorta - nem kell sütni elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.