Narancsos lazac recept
Szénhidrátszegény
499 kcal
35,4
5,1 gramm
4 db 15-18 dekás lazacszelet
2 db narancs leve és húsa
1 evőkanál vaj
1 kávéskanál összevágott, friss koriandermag
tengeri só
A Narancsos lazac elkészítési módja:
A lazacfiléket bedörzsöljük tengeri sóval és koriandermaggal, majd az olívaolajon mindkét felét pirosra sütjük. Közben meghámozzuk az egyik narancsot, és a fehér héját lefejtve gerezdekre vágjuk. A halat meglocsoljuk a másik narancs frissen csavart levével, majd rászórjuk a narancsgerezdeket, és a vajjal készre pároljuk. Tálalásnál megszórjuk korianderrel.
Az ételből 4 adag lesz! A kalória, szénhidrát stb. viszont 1 adagra értendő!
Update 1-es étel, és Atkins-diétában is fogyasztható.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: anitaw, 2008. aug. 13. 11:41
A narancsos lazac elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.