Narancs diéta (beszélgetés)
Sziasztok!
Most csinálom másodszor az amerikai narancs diétát, és csak ajánlani tudom. Kg-t sose szoktam nézni, inkább a cm-eket mérem és az eredmények magáért beszélnek. Mellette heti 2x mozgok.
a narancs diéta nem csak narancsból áll.
amerikai narancs diéta néven lehet rákeresni.
Én még nem csináltam, nem is akarom, de 5kilót fogyott vele tavaly 1 munkatársam, aki ezt csinálta.
90-es években 5-kg hiányzott egy Milánói karrierhez, akkor 3-hétig csak narancsot ettem, ásványvizet ittam, nem ment le semmi.
Személy szerint nem ajánlom, nem bántam meg, hogy nem sikerült.
Igen, hány focista és élsportoló küzd ilyen problémákkal. Harmincas évei közepén járó focista ismerősöm mindkét térdét most műtötték.
Jobbulást a barátnődnek, vacak egy helyzet, remélem rendbe kapják.
így van.
A barátnőm pl emiatt jár gyógytornára, orvoshoz, és fizikoterápiára, mert konkrétan szétment a csípője. Ja, és ő nem volt túlsúlyos, csak imád futni..
Leszögezem, kívánom, hogy fogyj ke a kívánt súlyra.
Viszont úgy érzem csak naranccsal nem fogsz. Főleg azért, mert sok lesz a savad, és szenvedni fogasz az éhségtől, és az egyhangúságtól.
Ha követed a cukorbetegek diétáját, mozogsz mellette, akkor nem fogsz semmi kívánni, nem teszed tönkre a gyomrod. Diétát találsz a neten.
Az ilyen diéták SOHA nem lesznek tartósak.. Ha mázlista vagy, még a szervezeted sem omlik össze.
Egyél szénhidrátszegényen, és mozogj.. De ne fuss, az árthat.
Simán le lehet így könnyedén fogyni, kb fél év alatt.
Nem. De egy életre meggyűlölöd a narancsot :D
Nekem elég volt a 9 kiló vödrös narancs a télen :(
További ajánlott fórumok:
- Harcban a narancsbőrrel
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony?
- Székrekedés és narancsbőr elleni praktikák
- Egy diéta fajtát keresek, ami meg volt nekem régen. Narancs, kávé, egy zsemle stb ilyen fő összetevőkre emlékszem
- Lifetilt - narancsbőr diéta - Ki tart velem?