Nappalis tanuló vagyok, és KISMAMA ... levelező oktatás?!! (beszélgetés)
Gratulálok a babátokhoz!;)
Szerintem vagy legyél passzív féléven, vagy egyéni tanrendes...
Ez a lehetőség hamarosan nálam is fent fog állni, egyetem közben tervezzük a babát. Az a terv, hogy amíg tudok bejárok, utána egy félév passzív, a következő meg egyéni tanrendes.:) Utána már lassan vége is az egyetemnek.:)
De kérdezz utána "szakértőktől". Kíváncsi vagyok, ez az infó nekem is hasznos lenne!:))
Évfolyamtársaim nappalin maradtak.
Kredit rendszerben tudod a tantárgyakat variálni.
Először is, hadd gratuláljak a babához!
Mindenképpen megpróbálnék a nappalin belül egyéni tanrend után érdeklődni. Esetleg felkeresném a következő félévben gyakorlatot tartó tanáraimat, hogy náluk mennyire lenne kiváltható az órai aktivitás beadandóval vagy egyszeri prezentációval, akár TO-t megkerülve.
Sok sikert az ügyintézéshez! :)
Szia!
Én úgy tudom, hogy kismamaként sem alat a Tb!:(
Szerintem jobb, ha maradsz nappalin, ha van segítséged.
Sziasztok!
Nagy dillemában vagyok, úgyanis eljött a következő félév, és nagyon gyorsan döntenem kell, hogy maradok-e nappalin, vagy átmegyek levelezőre!!
Voltam a To-n érdeklődni, persze nem tudták megmondani, hogy kismamaként hogy JÁROK JOBBAN...(csak tudnám akkor miért ülnek ott...ha még ezt sem tudják), kaptam két email címet, ahol éredeklődnöm kell...persze iszonyat sűrgős lenne a dolog....lassan indul a következő félév.
Az igaz, hogy ha levelezőre átiratkozom nincs tb-m??!!! Kismamaként nem alap, hogy van???!!!
További ajánlott fórumok:
- ELO levelező vagy EFEB e-learning oktatásról vannak tapasztalatok?
- Főiskola - először: szeretnék minnél többet megtudni a levelezős oktatásról.
- Van valaki, aki felnőttként jár/járt jogi egyetemre levelező oktatásra?
- Felsőoktatás kismamáknak, kisbabás anyukáknak
- Valaki tanult már tovább az ELO (Európai Levelező Oktatás)tanfolyamon?
- Levelező oktatással kapcsolatban.....