Napló készítés, szépítés... (beszélgetés)
Csak szerkesztett képet tudsz betenni a fejlécbe, ami kódos.
Pl.kiválasztod a képet, amit szeretnél,a fejlécbe és képkezelő.com.on csinálnak hozzá kódot.Felülről a 3.sort kell kékkel kijelölni, másolás, és beilleszted a fejlécbe.Mented ,és ott lesz a kép.
Sziasztok!
Hogyan lehet olyat beállitani hogy mutassa az éveket Például hogy 20 hónapos a fiaim és Hónap/nap múlva lesz a szülinapjuk.
Köszi
Elkezdtem a naplót, ha megnyitom balodalt, látom a naplókezdéskor írt ablakot, a beállításfülekkel együtt. Ennek így kell kinézni, TI is ezt látjátok? Hogy tüntessem el, hogy lehet utólag olyat, csinálni, amit másoknál látok "amit a naprólól tudni kell"
"Napjaim,emlékeim" a napló címe (amíg nem törlöm)
Köszi, ha segítesz :)
Ez az utolsó bekezdés kellett nekem. Az a rengeteg kód, és a különböző műveletek hieroglifái nekem érthetetlenek.
De indulásnak, amit írtál, nagy segítség, köszi.
Bal oldalt saját menü, naplóid fül, azon belül új napló indítása. Bepipálod a napló témáját, többet is jelölhetsz, később is változtathatod. Beírod a napló címét, az első bejegyzés címét és megírod az első bejegyzést. Ha akarsz csatolhatsz hozzá képet, ezt a tallózás gombra kattintva a saját számítógépeden lévő mappáidból kiválaszthatod, később is csatolhatsz képet, régebbi bejegyzésekhez. Nekem a törlés vagy a kép módosítása nem szokott egyszerűen működni, de az majd megy idővel.
Ha ez kész és a napló cím módosítását nem kéri, mert már van olyan, akkor a saját menüdben a naplóid fülecske alatt, a szintén naplóid felirat alatt megtalálod az elindított naplót. Rákattintva, megnyílik a napló és legfelül látsz majd két fülecskét, ahol a színeket, betűtípusokat, hátteret és minden mást be tudsz állítani.
Sok sikert!
Ne aggódj,nekem is nehezen indult,de belejöttem..
kaptam menet közben segítséget.
Menni fog!!!Jó naplózást!
baloldalt: Napló(i)d ---> ki kell választani melyiket akarod...(Új napló indítása,Új babanapló indítása,Új titkos napló indítása)
amelyiket kiválasztottad arra kattintasz és ami ott van azokat kell kiválasztani!!! :)
ennyike...
tallozás= az mikor rákattintasz és saját képet6 raksz be háttérnek!
akkor..... ahol üres helyet látsz oda kódokat kell be illeszteni(be rakni menteni és az fog meg jelenni!)
ki kell választani naplóknál,már mint sajátodnál
aztán vannak ugye milyen legyen színe(írásnak,fejlécnek)
Szia!
Akár saját készítésű fotót is felhasználhatsz.
Sziasztok! Segítene valaki, hogy honnan lehet letölteni a naplóhoz háttérképet?
Köszi!!
sziasztok...
és azt nem tudja valaki,hogy vendég könyvet hogy tudnék a naplómhoz hozzátenni????
kösszentyű addig is..:)))
További ajánlott fórumok:
- Műköröm készítés otthon!
- Mit készítesz padlizsánból?
- Új igazolvány készítésénél miért fontos, hogy milyen középiskolát végzett valaki?
- Hogyan tudok saját készítésű videót feltenni a gépemről a naplómba?
- Saját készítésű videó fent van a gépemen, hogy tudom naplóba átmásolni?
- Pedagógiai asszisztens terepnapló készítésében segítenél?