Napi észrevételek (beszélgetés)
hjajj máriám :D
Jó'idetetted :D
Nem tudom, a gyereknek a farokcsóváló, hidegorrú, puszitadó kutya kell, amilyen csak a Cora-ban van, viszont ugyanez a Cora-s *épphogycsaknem* dupla annyi a neten. Na azt még meg sem néztem, merre van a Cora, inkább abban reménykedem, hogy talál majd vmilyen másik vágyat, végülis kizárt, hogy ne tetszen neki más játék.
:)
A köd nagyon cíp volt, csak éppen a fotó nem adta úgy vissza...
Na, röfögésmentes szép napot...:) (Áúúúú...)
Hali.Édesem,itt két napja ez megy,de ebben az évszakban ez nem szokatlan. :DDD
Interaktív kutyát találtam 9ezerért is a neten,H*sbro,szal ahogy Korda Gyuri bácsi mondja, nem gagyíííííí...Én mondjuk nagy netes vásárló vagyok,sokszor ugyan valamennyivel drágább,mint az üzletben, de ha az utánajárást nézem,akkor nem is vészes.
Ja, szegeden a cora pont a város másik végében van,mint a klinika, szal mire kivillamosozol,buszozol,meg vissza,akkor már annyiba került a kuty,mint a neten.Ja és ehhez a témához:
Hogy ugat az interneten az interaktív kutya ? - www.au ! www.au ! www.au !
Ja...mondjuk nekem mindegy, nem vagyok netes vásárló típus :)
Most megnéztem, hogy hol lehet kapni valami hidegorrú farokcsóváló puszitadó interaktív kutyust, és mivel személyesen a Cora-ban 7ezer, interneten meg máshol 13 ezer, így alapból nem is érdekel a naetes vásárlás. Legközelebb ha mennem kell Szegedre, megnézem, milyen messze van a Cora.
Jaaaah. :) Na látod arra már nem gondolok, csak ha tükörbe nézek :) Köszönöm, jól vagyok, de majd a december 1-jei MR fog 100% megnyugtatni :)
Veled mi újság? :)
Ö. Öö... Ööö.... :)
Miből is? Múlt héten a kislányom volt beteg, írtam valahol, hogy én is? :O Nem emlékszem, úgyhogy bocsánat emiatt :(
:))
hogy vagy,meggyógyultál?
Beraktam a naplómba,nem olyan rosszak így plüssként.
A H1N1 a maga kis ciklámen puhaságos valójában kifejezetten aranyos,persze a tudat....
Ellene nem kérnék oltást! ;DD
Ez az oldal király!
Annyit gondolkodtam,mit vegyek a páromnak karácsonyra!
:((
Durva és nem vicces,de tudod az emberi fantázia...vagy inkább a butaság!
Hol láttad?
Ha úgy érzed, hogy a minap valami másféle, kevésbé szokványos, vagy épp érdekes dolog történt Veled, amit megemlítenél másoknak, írd le, ha pozitív :), ha negatív :(
Akár a munkahelyen, akár utcán, boltban, otthon, a hoxán, vagy, ha a tévében láttál valamit ami a fentiek közé illik, és kommentálnád, vagy csak leírnád...
További ajánlott fórumok:
- A tatai Öreg-tó körüli észrevételek
- Kíváncsi lennék kinek mikor, hány éves korában, milyen tünetekkel kezdödött a változókor, minden a témával kapocsolatos észrevétel érdekel.
- Milyen észrevételeitek vannak a "pro v" konyhai gyaluról?
- PinkFit Easy : Tapasztalatok, Vélemények, Észrevételek!
- Dunakeszi Alagliget, Dombliget, Toldi lakópark lakók észrevételei, tanácsok új lakásokkal kapcsolatban
- Bravofly jegyrendeléssel kapcsolatos észrevételek