Nálatok volt már az APEH ellenőrzés házvásárlás után, vagyonszerzés céljából? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha az Apeh hip-hop kiküldi a csekket, hogy fizess x összeg vagyonszerzési illetéket, akkor gondolom utána már nem fognak ugrálni, hogy még megnézzék a házat. Az értékbecslés is több helyen fut át és elvileg már nem lehet nagyon átvágni őket. Nem lehet, hogy helység függő és csak a gyanús adatokat, házakat vizsgálják? Akkor most várjam, hogy kijöjjenek és megnézzék a házat és 180.000 helyett 380.000-et fizessek, mert szerintük többet ér?
Nem volt, de tájékoztattak arról,hogy jönnek. Eladtunk egy házat Pesten, vettünk egy másikat máshol. Most úgy gondolják, túl olcsón adtuk el.
Tőlem gondolhatnak,amit akarnak, ugyanis aki megvette, mivel kölcsönt vett fel rá, hivatalból felértékeltette és milyen érdekes: pontosan annyit ér a ház a bank értékbecslőjének is, mint amennyiért mi eladtuk. :)
Már hallottam róla de nálunk még nem voltak.
Lehet hogy eztán kijönnek mert eladó a házunk. Bár sztem csak akkor mennek ha valaki nagyobb értékű ingatlant vesz mint ami előtte volt neki.
Nem nagyon értek hozzá :)
További ajánlott fórumok:
- Akit a rendőrök már levillogtak, és így állítottak félre ellenőrzésre!de vajon ennek kötelességünk eleget tenni?
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Lakás-, házvásárlás
- Hol tudom beállítani a helyesírás ellenőrzést?
- Gyesre és családi pótlékra házvásárlás céljából kaphatok valahol hitelt?
- APEH ellenőrzés házvásárlás után