Nálatok milyen lesz a húsvét a jelenlegi helyzetben? (beszélgetés)
A húsvét MINDIG vasárnap és hétfő. Azért van húsvétvasárnap és nincs mondjuk húsvétszerda.
Az a kérdés, hányadikára esik, mert "a nyugati kereszténység húsvétvasárnapja legkorábban március 22-ére, legkésőbb április 25-re esik." (Wikipédia.)
A számításában a külömböző egyázat között nincs egyetértés, de elvileg a tavaszi napéj-egyenlőség utáni első holdtöltét követő vasárnap.
Lol ... végre 😆
Tudom nem vicces. De már mindenhonnan csak a negatívumokat olvasni. Pár nap pihenő biztos jólesik az embernek ,de ki tudja ennek mikor lesz vége. 🙄
Én annyiból örülök most a “karanténnak”hogy utálom a locsolókat😁ugyhogy leglalább ezt megúszom.
A gyerekek viszont már várják és kérdezik mi lesz.
Annyit mondtam biztos jön a nyuszi maximum kesztyűben meg és maszkban.
Amúgy én várnám a húsvétot,ha a páromat sikerülne rávenni egy kutyusra ami a gyerekek nagy álma,de sajnos nem úgy nézz ki h hajlik rá,úgyhogy majd a következő húsvét lesz talán a nyerő🙃
nekünk már elmaradt a húsvét előtt 2 hétig sonka evés, és valószínű elmarad az is, hogy húsvét után 2 hétig eszünk sonkát.
Lehet, hogy veszünk sonkát, de az tuti, hogy most meg lesz főzve, mert Cili azt mondta, úgy teljesen veszélytelen...
Kettecskén ünnepelünk, vagyis sehogy.
Különben sem szeretem a zabálós Húsvétot.
Kirándulni, utazni szoktunk az unokákkal, ez most sajnos valószínű elmarad.
Aki sokat bicajozik,annak nem mindegy.Egy gyereknek semmiképp,én se vennék még ha hegyekben allna itthon a pénz,akkor sem.
Ferjem bicajjal jar dolgozni,és mivel a munkahelyig van nem keves emelkedő,ezert e-bike-al jár.
Nagyon sokba került/kb pedig bőven az alsó árkategóriában válogattunk de muszáj volt.
Mar lassan egy éve jar vele telen-nyaron,es nagyon szereti.
De kinek kell ilyen drága bicaj?
Nekem van egy ezer éve vett Hauserem és az teljesen megfelel arra, hogy hétvégente tekerünk.
További ajánlott fórumok:
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Ti felmondanátok ebben a jelenlegi helyzetben?
- A jelenlegi Covid helyzetben elmennétek a kórházi szakrendelésre?
- Ha beteg a gyerek, a jelenlegi helyzetben mi a teendő?
- A jelenlegi helyzetben, hogy lehet ismerkedni?
- El tud -e a férjem a jelenlegi helyzetben menni GYED-re?