Nálatok meddig tart egy átlagos szeretkezés? (beszélgetés)
Nálunk az előjáték hosszú és végtelenül gyengéd, az első érintéstől a tényleges behatolásig 1,5-2 óra. Tényleg minden alkalommal. Az aktus ehhez mérten 5-10 perc, de akkorra már persze annyira fel vagyunk "ajzva", hogy ez tökéletesen elég is :-). És nagyon jólesik a gyengédsége, az odafigyelése (még sosem találkoztam ilyen férfival), de igényelnék néha egy-egy tényleg gyors, keményebb menetet, ő meg nem. Párszor kértem, hogy szenvedélyes, gyors szex legyen, de nála az is egy óra. Igaz, mindenben ilyen baromi ráérős :-)).
Mondjuk "csak" egy éve vagyunk együtt és külön élünk. Ahogy ezek változnak majd, vélhetően a szeretkezési idő is lecsökken...
Az,hogy szrető vagy ,még oké(némi tapasztalat nem árt)!
Az,hogy 1 évnél tovább csinálod,butaság,annyit nem ér,és csak magadtól veszed el az éveket!
Az,hogy még a szex sem jó vele,az már a hülyeség ne továbbja részedről!!
Ha még ezután sem hagyod ott, akkor Te megérdemled ezt a fickót,és mindent,amit tőle kapsz!!
Átlag 15 perc.
De volt olyan férfi az életemben,hogy AHOGY rám nézett ,tudtam,hogy max 2 percig fogom bírni!:DDD
ezt komolyan mondod???
en feltekeny, es gyanusitgat teged, hogy megcsalod, amikor o csalja a feleseget!! Gyerekek!!! Ne csinaljatok mar, hogy ilyenbe belementek!
Ha van egy hajszalnyi onbecsulesed (ami ugy tunnik, hogy eddig nem fejlodott ki) akkor nen hagyod, hogy ezt csinaljak veled! Mert tudnad, hogy tobbet erdemelsz!
Onbecsulest mindenkinek!!!
Nálunk addig amíg el nem megyünk :D
Egyébként igy 35évesen egyre hoszabb ideig.Álltalában kb20perc az elsö és sokszor másodjára már nem is megy nekem,mármint az már nagyon sokáig is eltart,hamarabb kifárad az ember.
Lehet ez jól hangzik a csajoknak,engem kicsit zavar :(
ma már, ha megőrzöd az e-mailt, vagy sms-t ...zaklatásnak minősül. Kb két éve, hivatalosan is ( jogi műsorban hallottam) fel lehet jelenteni.
nyugodtan kérdezz(en) utána.
Ha megvár a munkádnál, akkor meg igyekezz ne egyedül lenni, igy tanuk is lesznek.
vagy deritsd ki a feleség elérhetőségét, és mond el neki.
tudom, nehéz. Nekem volt egy srác, neten ismerkedtünk. Köztünk nem volt semmi, csak chat és telefon. 1szer találkoztunk élőben. teljesen rámkattant, de én mikor megtudtam, h unalmában kamuzik, és van 4 gyerek otthon... hát kösz. nem kell.
2 évig zaklatott.
Szerencsére a munkahelyem és a cimem nem tudta hol van. De telefon és mélcim váltás történt.
További ajánlott fórumok:
- Pénzért szeretkezni
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Bunkóságnak tartod a hangos szeretkezést egy társasházban?
- Hogyan indul nalatok egy atlagos nap?
- Kismamik! Ket honapos kismama vagyok es aggaszt, hogy mas gyereket egyaltalan nem tartom aranyosnak :/ nalatok ez hogy volt?
- Kismamák, nálatok is volt alvászavar? Meddig tartott?