Nagyszülőnek 75. szülinapi ajándék (beszélgetés)
Szia! 🙂
Szerintem jó ötlet lehet a falra akasztható fotó kollázs, a család képeivel kirakva. ❤️
Pl.: [link]
U.i.: Sok boldog születésnapot Neki!!
De jó!
Címeket tudnál írni?
Vadász????
Vadászboltban vásárlási utalvány. Annak biztosan örülne, és egész biztos olyanra költené, amit értékel.
Ő hívott meg mindenkit magukhoz.Szoval együtt lesz a család,csak valamivel meglepném.
Egyébként vadász :)
Lolkaa a családfa jó ötletnek tűnik! :)
Két hete volt a párom nagyapjânak a születésnapja. Igazából azt találtuk ki, hogy készítettem egy többfogâsos ebédet és meghîvtuk őket magunkhoz ebédre. Plusz egy kis apróság gyanánt a Pennyben vettünk egy 10.000 forintos ajándékkártyát, amit bármikor fel tudnak használni vásárláskor. Nagyon örültek mindennek. :)
Mi már nem veszünk nekik semmi olyant, ami haszontalan. Tavaly telefont kapott, mert életében nem volt és amikor a kórházba került, mondta, hogy milyen jó lenne mégiscsak. Használja. :)
Azt gondolom, hogy a szép korban az emberek a közös napokat szeretik a családdal, szeretteikkel.
Közös ebéd, délután.
Én 75 évesen élményre vágynék.
Pláne ha férfi, nem csetres gyűjtögető.
Nem feltétlen wellness,egy kirándulás eggyütt,ebéd egy csárdába...
Szia!
Olyat próbálj kitalálni, aminek 1000% ürülne. Engem egy bortartó nem hozna lázba biztos. Egy kacattal több, persze mindent elteszek, amit kapok, de olyan felesleges dolog szerintem a bortartó doboz.
Sziasztok!
Nagypapám 75 éves lett.
Ez alkalombol szeretném meglepni valami egyedivel.
Gravirozott bortarto dobozt néztem,valami szépet kellene rá íratni.Van 3 dédunokája is valahogy őket is beleszőni a köszöntésbe.Ebben kérném a segítségeteket,de ha van más ajándék ötlet szívesen venném azt is.
Köszönöm! 🥰
További ajánlott fórumok:
- Szülinapi ajándékötletek....segítsetek....
- Szülinapi ajándékötlet férfinek 50
- 2 éves kisfiúnak szülinapi ajándék!
- 2 éves kislánynak szülinapi ajándékot mit vegyünk? Teljesen tanácstalanok vagyunk!
- Kislányomat meghívta egy osztálytársa a szülinapi zsúrjára! Ilyenkor milyen összegért illik ajándékot vásárolni?
- 6 éves fiúnak szülinapi ajándék ötleteket várok