Nagyon vágyom egy egymagvú tökre, de nem sikerül beszerezni.🤔 (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Lehet nem is kellene felajánlanod semmit, leírnád, amit itt és küldene pár magot. Sok az önzetlen jóember én tapasztalom.
Nem messze van hozzám egy üzlet megnézem van-e? Mert lehet a magját elültetnéd lenne termésed.
Nekem pl. szépen meggyökeresedett az avokádó, szép fácska lett belőle, de szemet vetettek rá és elajándékoztam, nálam csak cserépben tengődhetne.
Azt mondják, az egymagvú tök hasonlít a patiszonhoz, mások szerint az uborkához is, és kissé édeskés.
Rántva a legfinomabb, de nyersen salátába, sütve-főzve, töltve min dehogy finom, kalóriaszegény, és hát nagyon szeretnék na.😀
Na jó. Nem titok, 55Judit vagyok. Szerem a különlegességeket kipróbálni a kertemben. Ez olyan hobbi féle.
Még sosem jártam ázsiai üzletben, nem tudom ott friss zöldségfélét lehet-e kapni. Egyébként ezt a tököt Mexikóban és Spanyolországban termesztik leginkább és évelő növényként. De itthon is többen tartanak már kiskertben.
Pl. fórumtárs: [link]
Bár szokás a cserebere a fórumon, de ennek a kertésznek nem tudnék mit felajánlani mert tele van különlegességekkel.
Évek óta tudok jót venni és kapni sem. Még a pucolt és ránézésre szép tök is megsütve répás. Bolond lennék hazagurítani 3 ezerért, késsel hadakozni konyhaasztalon, órákig sütni, hogy végúl megállapítsam, megint beültem a hintába 🤣
Édesburgonyát sütök, az mindig jó. Nem támogatom a magyar földművelést, tudom.
No,,nem volt jó?
Pedig ha már az sem finom,,:(
Remélem, annál a dobosinál finomabb, amit utoljára sütöttem.
Nálunk minden tökféle befejezte pályafutását, még dinnye is. Nem kedvelek efféle meglepetéseket 🙂
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Hol lehet beszerezni az Ablak - Zsiráf 39. kiadását? (2014-es kiadás)
- Ha még nem volt párom, de nagyon vágyom rá...
- Nagyon vágyom egy Anekke táskára. 😒💕
- Néha nagyon magányosnak érzem magam, máskor nem vágyom...