Nagyon szerettem volna nagycsaládot, de már a második... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Áhhh, nem hiszem hogy ez a természet megerőszakolása lenne. Egyre több lesz a meddő pár, életmód miatt, a sok hormon miatt amit a szervezetbe tuszkolnak az emberek (kajával, gyógyszerekkel, ivóvízzel is), ja és mert sokan 30-40 felett kapnak észbe hogy mégis kell a gyerek. Hát ezt mind összeadva nehezebb már.
Már a 80-as években kétnemű halakat találtak édesvízben a sok kihugyozott gyógyszer miatt.
Igen, sajnos van ilyen is. Autistát mondtam mert az egy élő példa volt, de mondhattam volna azt is, hogy beteg vagy sérült. Nyilván nem törvényszerű, hogy ez igy legyen de vannak rá esetek sajnos, mint a forditottjára is.
És ne érezd magad szarul. Azt nem akartam, hogy bárki szarul érezze magát. Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb módon fogalmaztam, de megerőszakolni a természetet nem biztos, hogy jó. Csupán ezt akartam hangsúlyozni.
Eléggé érdekesen választja ki a “Jó Isten” hogy hova kell a gyereknek érkeznie.
A nyomorba miért születnek? Istenünk odaküldi őket, hogy váltsák meg a világot, azt bűnhődjenek mint Jézus?
Pl van egy barátnőm nagyon akar kisbabát, de 2 éve már nem sikerül nekik pedig mindene meglenne a gyereknek.
A “Jó isten” biztos félti azokat a szegééény gyerekeket, hogy nehogy megszülessenek egy szerető családba.
Autista nem azért lesz senki mert rásegítéssel fogant.
Én nem akarok gyereket de az összes ilyen téren sikertelen nő miatt érzem magam szarul ezektől az Isten majd tudja hova kell gyerek szövegtől.
Szép dolog, hogy nagy családot szeretnél. Amennyiben erre ennyire vágyódsz, talán megfelelne a nevelőanyaság is átmenetileg. Neked egy baba kell, hogy megnyugodj. Talán akkor spontán is megfoganna a várva várt.
Annak a 300 babának, akiket elhagytak/otthagytak a kórházakban, azoknak meg nevelőszülő, még megoldódik a sorsuk.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon nagycsalád, de 4 gyerekkel
- Nagypapám meghalt január 19-én és azóta folyton vele álmodok...vajon üzenni akar?Mikor tudom "elengedni"? Nagyon szerettem:(:(
- Szerettem volna második gyereket, de a férjem nem vesz...
- Emlékeztek még a Chokito-édességre?Én nagyon szerettem!Kár, hogy már nem lehet kapni!
- Nagyon utálom, hogy múlik az idő, sok szerettem...
- Egyik írásom, nagymamám emlékére írtam, aki nagyon szerettem.