Nagyon szeretem ezeket a nyári reggeleket, nagyon!... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Annak is meg van a szépsége. Egy-egy bulis szombat éjszaka után, mikor még alszik a város zenével a fülemben gyalog hazamenni, mert még ha járnak is a buszok, de elég ritkán. Nagyon szeretem a belváros régi épületeit nézegetni.
Aztán szembe jön valaki (talán ő is egy buliból jön), cigarettát kér, rágyújtunk és leülünk dumálni a járda mellett egy beton virágtartóra.
Jah! Volt egy karácsonyi vacsora Hűvösvölgyben. A Moszkva tértől a Duna plázáig gyalogoltam.
Csak ül az ember és hallgat és figyel....
Tél: ahogy írod -csodás.
Leginkább akkor tudnék aludni, de fel kell kelni locsolni. Még kómásan megyek, kirakom a locsolófejeket, lefőzöm a kávét és kiülök vele a szilvafa alá a kerti székbe. A csészét pedig egy fordított almásládára teszem. Csend. Csak az esőztető permet és a madarak csivitelése.🐦🌲🌳🌤️😎
De télen is szeretem még utcai világításnál seperni, lapátolni a havat. Csend, nyugalom...
Ezeket nem lehet megtapasztalni egy városi lakásban.
Ábrándozzunk: ha nem akarjuk, sose múlik el...
(Pedig szépek az őszi, téli, tavaszi hajnalok is...)
További ajánlott fórumok:
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Van egy férfi, azt hiszem, nagyon szeretem, a házassága ingatag, Kitartsak mellette, vagy felejtős?
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Annyira szeretem az őszt. A jó levegőt, hűvös reggeleket,...
- Szeretem a nyári estéket, reggeleket!