Nagyon sok anyuka miért vágatja rövidre a haját szülés után? (beszélgetés)
-----------------------------------
Szóval, Hunorka, hányadik hétben vagy?
-----------------------------------
Addig kérdezgetlek, míg meg nem mondod. :))) Kitartó vagyok, rá is érek, gyesen vagyok. :)
Mi is hasonlóan / illetve rosszabbul jártunk. A fiam kiskorában készült egy nagyméretű kép, amit az üveges kitett a kirakatába, ül az ölemben. Férjem is, én én is fekete hajúak vagyunk, a fiam 1-2 éves korában aranyszőke baba volt.
A képből azt a konzekvenciát vonták le az ismerősök, hogy nem a férjem a fiunk apja. Persze hogy legelőször anyósom és a férjem nagyanyja fülébe jutott, akik egy darabig tényleg gyanakodva nézték a fiunkat.
Hunorka, hányadik hétben vagy?
Ekkora nagy titok ez, vagy mi? :)
Hat az enyem nem hullott/hullik. Vhgy mashgy vannak bekotve a hajhagymaim, mert a fodri is kiakadt,mi ez a "bunda" kb.a fejemen.az osszes babahaj beindult, le sem all :D
Nem vicces, csak nemtok mit kezdeni vele ;)
Ugyanmar. Nem a par perces tevekenysegekkel lesz a gond, hanem a nagyobb volumenuekkel. Atoltozni mindig jut ido. Aki lehanyt mackoban megy a jatszoterre, na az tenyleg igenytelen.
A sminkeles mondjuk nalam marhara nem tartozik az igenyesseg kategoriaba.
Ez a legjobb!
Felnyehegtem.
Köszi!
Megj: mi nem hordjuk a gyűrűket. 3 fülbevaló van a 2 fülemben, és ennyi.
Azért kicsit vicces azt feltételezni, hogy bárki is aszerint ítélkezik, hogy van-e valakin gyűrű (gyerek), vagy sem. Pláne manapság. Ez nagyon jaj kategória.
Sosem hordom a jegygyűrűmet, mert én meg nagyobbat választottam, hogy terhesen is tudjam hordani:D
Hogy ki mit gondol, egy kicsit sem érdekel.
Majd megszokod :) ne foglalkozz vele :)
Szted nekem mit gondolhatnak az emberek mikor meglatnak a 14 eves kamaszommal? :D sztem jobb ha nem látok a fejükbe :D
Menj már! Itt annyi elég volt h nem láttak terhesen, mert máshol laktam, máris kérdezték, h orokbefogadtam-e :)))) és hogy nekem sötét hajam van a fiam meg szőke, na az volt a hab a tortán! Fel éve így én is szőke vagyok, mert az fiatalit :)))) de hatkozeprol most vállig ér nekem is. Mivel heti 3xfutok sapkában, a hajmosás gyakoribb, viszont esküszöm augusztus óta nem borotvaltam a lábam!!! Es az arcborom is száraz... a gél lakk kopott es adidas gatyaban ülök polarpulcsiban a rózsaszín (!! Ugye az igyekezet ertelendo?) teritos kanapemon.
Jöhettek személyesen a kapuhoz elagyabugyalni, a westienk ettől nem véd meg.... 😂😂😨😨😨😎
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák!
- Nagyon fiatal anyukák
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Levággattam rövidre a hosszu hajam, .Nem érzem igy jól magam.Ha visszrakatom az nagyon ciki?
- Candidások! Anyukám eredményei tényleg nagyon rosszak? Mit tehetünk?
- A melír nagyon tönkrevágta a hajamat. Töredezik és hullik. Hogyan hozható helyre rövidre vágás nélkül?