Nagyon lehangolt egy munkatársam, aki azt állítja, érzi... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Anno megkerestem egy roma-kártyavető nőt, láttam, hogy előkerült a kaszás kártyája is, de nem beszélt róla. Kérdeztem tőle, arról miért nem szólt. De szólt: amikor arról beszélt, hogy ez-az véget ér az életemben, és ez-az várható, mint új életkörülmény, új kapcsolatok, mert a korábbi, a régi már nem aktuális.
Vagyis: a kaszás megjelenése nem feltétlenül az élet végét jelenti, hanem körülmények változását is, a többi laptól függően!
Hagyd a fenébe a munkatársadat, hülyítsen mást, ne téged! Agyára ment a hülyeség. Nyugtasd meg, hogy max. a sajátját érezheti, más életét hagyja békén.
Ha valóban ilyesmit éreznék se hangolnék le senkit.
Na de van aki hisz ezekben és van aki nem.
Aminek jönnie kell úgyis jön,nem mindenben tudunk erre hatással lenni.
Viszont az ilyesmi "jóslások" és érzések sem mindig jönnek be és ez a te esetedben is igaz lehet.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- Tetszik egy munkatársam, de nem lenne szabad, a kora...
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- A munkatársnőim cikiznek, mert akkor is kiöltözök, ha egyszerű hétköznap van... Hogyan szólhatnék nekik vissza valami találót?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?
- Beleszerettem a munkatársamba, aki ráadásul foglalt. Hogyan felejtsem el?