Nagyon kevés német nyelvtudással mernétek munkát vállalni? (tudásbázis)
Nem akarok okoskodni, de a gyarkorlás sokat segít! Olvass német cikkeket, fordíts szótárral, tanulj és tanulj!
Próbálj meg ebben a szakmában okosodni!
Jövő hónapban már elmondhatod, hogy nem "nagyon kevés" a nyelvtudásod! :)
Menni fog! :D
A fórumaidat visszaolvasva, láttam már voltál Németországban dolgozni. Te érzed mennyire könnyen tudtad a nyelvet elsajátítani, azt a nagyon keveset, amit tudsz, mennyi energiával sajátítottad el. Persze, lehet, amit nagyon kevésnek írsz, nem is annyira kevés, éppen elég ehhez a munkához.
Már írtam , hiába írunk bármit, a Te életed, ha itthon nem tudsz boldogulni , lépj, próbálkozz!!!
Sok sikert hozzá!
Gondold át itthon milyen lehetőségeid vannak, a nyelvet könnyű elsajátítani pláne, ha rá vagy szorulva.
Az anyagi vonzat is közrejátszik, én remélem nekünk 2015-re sikerül kiköltözni.
Sok sikert a döntésedhez.
Mert nem mindegy, hogy szar mellett falni, vagy fal mellett szarni.
Még bővebben: ha már nekem kell egy idős embert ellátni, nagyon nem árt, ha tudok vele kommunikálni. Meg az orvossal is. Meg úgy egyáltalán.
Ha nem beszélsz jól, hogyan érted meg mit szeretne az ápolt, vagy hogyan érteted meg magad vele?
Egyébként úgy gondolom, teljesen mindegy, ki mennyire bevállalós, ezt Neked kell eldöntened, bevállalod, vagy nem.
További ajánlott fórumok:
- Ausztriába nyelvtudás nélkül?!
- Be mernétek vállalni így a vezetést?
- Kiköltöznél Spanyolországba nyelvtudás nélkül?
- Mi a véleményed arról, ha valakit kevés nyelvtudással alkalmaznak Németországban és még fizetésemelést is adnak neki?
- Alap német nyelvtudással, jogosítvány és szakma nélkül, semmi esélyem mielőbb kijutni Ausztriába dolgozni?
- Kelet-Németországban munkavállalás nagyon alapfokú nyelvtudással?