Mi a véleményed arról, ha valakit kevés nyelvtudással alkalmaznak Németországban és még fizetésemelést is adnak neki? (beszélgetés)
Miért ne dicskedhetnél? Nem mindig visszatetsző az
De nevezzük dicsekvés helyett "örömmel ujságolom"-nak
:)
En itt felmondtam es az utolso napon közöltek velem azt,hogy nem mehetek el.
Közben jött 3-4 szobaläny de sorra elküldtek öket!
Köszönöm,hogy kiälltäl mellettem...tenyleg nincs kinek elmondanom!
Jol esik egy kis dicseret de kinek nem!?
1.A németek nem igazán vallják be egymásnak a keresetüket, javaslom, hogy te se tedd, akkor nem lesz aki irigykedjen rád. Egyébként lehet, hogy a többieknek is magas a fizetésük csak veled akarják elhitetni, hogy alacsony.
2. Olvad el a munkaszerződésedet, van benne róla szó, hogy mennyi a felmondási időd, mivel te már túl vagy a próbaidőn. Emiatt sem engedtek el azonnali felmondással.
Persze hülyéskedtem csak
de nem értem miért tetted fel ezt a kérdést
Magad is jól tudod, ha valaki el akar menni és nem engedik, sőt pénzt emelnek, akkor megelégedettek vele
A jó munkád mellett azért mázli is kell, mert mások esetleg bepöccennek, hogy "mit akar ez a jöttment" és akkor is elngedik, dacbol is, ha jó a munkája
Szerintem megerdemled, biztos vagyok benne, hogy a beled kidolgoztatjak veled, en sose sajnalnam a penzt senkitol, aki igy keresi meg.
Sok szerencset kivanok a kesobbiekre is!
A fórumcím-1. hsz kapcsolatára.
A véleményem pedig, ahogy tudod is, meg írták is többen, jó munkaerő vagy.
Valóban? Akkor az a régi és új fizetésed különbözetét utald át a számlámra. Cserébe minden nap elismerem, hogy milyen jó fej vagy :)))
A véleményem, hogy örülj neki, tanuld meg a nyelvet jó alaposan, ha már a környezet adott hozzá és célozd meg a holdat, legyél a szobalányok főnöke, aztán még feljebb.
Egyébként most dicsekszel?
;)
Mindig lesz 1-2 amelyik irigykedni fog...de en csak annyit mondok,mindenki csinälja utänam...:)
Nagyon örülök csak meg nem fogtam fel!
Nekem az erkölcsi elismeres sokkal többet jelent,mint az anyagi!
Dehogy is!
Meghülyült a német.
akkor meg hol a gond? :)
Félsz a többiek esetleges nemtetszés nyilvánításától? (kollégákra gondolok)
További ajánlott fórumok:
- Magyarok Németországban
- Kismamaként Németországban:-)
- Nem lehetne valami szankciót alkalmazni azokkal szemben, akik a tudásbázisban élik ki fecsegő hajlamukat?
- Nem jövök ki a fizetésemből. Havi 50 ezer hiányzik hozzá...
- Foginygyulladásra mit lehet alkalmazni?Milyen "szer" hatásos?
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!