Nagyobb értékű műszaki cikket vásárolnátok interneten? (beszélgetős fórum)
Akkor van öröm.:)
Igazán kedves tőled, de én dobom kukába, ha valami kirittyen.:)
Képzeld, megérkezett a varrógépem:) Persze, ennyi biztatás után számíthatsz rám, küldheted a lyukas gúnyát:)
Bár még nem üzemeltem be...
Még a végén lesz varrógéped, nem semmi.:)
Remélem számíthatok rád, ha kilukad a klottosom.:)
Tegnap megrendeltem a varrógépet, és többször küldtek e-mailt, hogy áll épp a rendelésem. Végül azt írták, hogy mai nap ki is szállítják, így izgatottan várom a futárt. Neki kell majd fizetni.
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
Az én mosógépem is a netről van. A gép leszállításakor fizettem. Előtte belenéztem, tényleg az van-e benne!
Szerintem így teljesen biztonságos!
Úgy-úgy!:)
Max egy jót nevetek, ha lerántanak.:)
Csak vicc, jó vásárlást!
Nem, az ilyesmit jobb megnézni, kézbe fogni, ha lehet kipróbálni.
Sokan csalódnak.
Bocs, későn láttam :)
Nekem abszolút korrektnek tűnik, még két mobilszám is meg van adva, adószám, kapcsolattartási e-mail, nem annak a fajtának tűnnek, akik tesznek az ügyfeleikre, sőt.
A weblap is igényesen meg van csinálva. Én nem aggódnék egyáltalán, rendelj nyugodtam. A szállítási feltételek tök korrektül le vannak írva, még a vonatkozó rendeletet is belinkelték.
Számomra egyértelműen "tiszta" bolt.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Milyen textil termékeket vásárolnál szívesen kisbabád számára interneten keresztül?
- Valamelyik nagyobb műszaki áruházban láttál Sencor SHF 1010-es párásítót? (rakok fel képet)
- Hol lehet ingyen apróhirdetést feladni az interneten? (Műszaki cikk)
- Fényképek interneten történő továbbítása nagyobb méret esetén, mi módon?