Nagyi gesztenyés tekercse recept


25 dkg háztartási keksz
18 dkg margarin
10 dkg porcukor
fél dl ütőrum
1 evőkanál kókuszreszelék
1 kávéskanál kakaópor
Krémhez:
25 dkg gesztenyepüré
12 dkg margarin
10 dkg cukor
2 cl rum
1 kávéskanál kókuszreszelék
A Nagyi gesztenyés tekercse elkészítési módja:
A tésztát összegyúrjuk, kért részre osztjuk, kinyújtjuk. A krém hozzávalóit is összedolgozzuk, két részre osztjuk, megkenjük vele a tésztát és feltekerjük. A tetejére csokimáz kerül.
Nagyon egyszerű elkészíteni, kezdőknek is ajánlom.
Sütni nem kell.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 7ac3ef7d1d, 2008. dec. 21. 16:40
A nagyi gesztenyés tekercse elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.