Nagy dohányosként le akarom tenni a bagót (beszélgetés)
kedves Fi.
olyan szepen leirtad, hogy mit szeretnel, mert már anyagilag és egészségileg is megvisel...
gyogyszer nelkül tedd le a cigit, es meg van oldva a problemäd.
szerintem ennel egyszerübb megoldäs nincsen.
Nem tudom, hogy a gyógyszer mennyire tud segíteni, vannak kétségeim , de hátha...
Tudnod kell , hogy a gyógyszertől önmagában nem fogsz leszokni csak ha magad elhatározod , hogy le akarsz szokni és mondhat bárki bármit akkor is! Mert majd mondanak és sokszor az a legnehezebb . Aki nem szokik le mindenképpen megpróbálja maga felé billenteni a dolgot, ha neki nem sikerült neked se sikerüljön, itt segít, hogy a te döntésed.
1. Első körben eldöntöd , hogy miért és mikortól. Mással ezt nem kell közölni , mert keresztbe tesznek, kínálgatnak, megjegyzéseket kapsz és elgyengülsz. Tehát, csak te tudod , esetleg a szűk család. Ha megkínálnak a haverok: Nem közlöd velük csak vissza utasítod, bármilyen olcsó dumát bevesznek /köhögök, most dobtam el, fáj a torkom, stb/ kivéve ha a leszokást emlegeted, mert akkor jönnek a gúnyos szólamok, addig amíg el nem gyengülsz és paff már oda is van minden. Ha netán orvost is emlegetsz akkor még nagyobb az ellenkezés. /Ki parancsol neked az orvos? / Főleg a megszokott haveri kör, 1-2 feles után tud ám keresztbe tenni.
2. Megveszed a leszokást segítő utolsó 10 doboznyi cigit, gyújtóval vagy gyufával és éjjel nappal a közeledben tartod. Amikor jön a nikotin éhség előveszel egy szálat és szagolgatod, szájba veszed és ott tartod akár 5-10-15 percig de nem gyújtod meg. Amikor csillapodik az inger visszateszed a dobozába.
Ha nincs nálad cigi akkor éjjel 3-kor is felkelsz és addig mész majd, amíg találsz valahol , valakinél és paff megint vége. Tehát legyen kéznél de nem gyújtjuk meg!!! Mire a 10 dobozzal végzel már sikeres ember vagy, érezni fogod a cigi valódi, kellemetlen szagát -ez kb 10-14 nap.
Ha sikerült se mondd el senkinek!!! Maradjon családi titok, mert a kedves jóakarók addig mesterkednek majd , amíg elgyengítenek, de ne ők döntsenek helyetted!
Ezt a forgatókönyvet tartsd magad előtt, sokakon segített már.
Szakfórum helyesen
Itt egy szakfórum
Autó nélkül nem léet az élet és erős két éve kivonták a forgalomból, amit vezettem
Autó kellett és számolgattam. Bizony a napi 2ezer vagy több bagó pénz is számított
Káromkodtam, nehogymár az állam kivegye ezt is s zsebemből
Abbahagytam kinlódás nélkül és fél év múlva vettem egy használt autót. OK volt + pénzem is, nem csak a bagó árából, de az nyomott a latba hogy állam nyúlkált a zsebemben
Van itt már erről egy Fórum:
Liberisan dohányzás leszokásra, mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
További ajánlott fórumok:
- Nem kíván a férjem, de már én sem akarom
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- Le akarom tenni a cigit
- A gyerek az apjához akar költözni, én is akarom az apa is, mit kell ilyenkor tenni?
- A netes zsinór rövid, máshová akarom tenni a szobában a gépet. Milyen kábelt kell ehhez venni, hol és hogy kell bővíteni? (Digis a netem)