Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nagy dohányosként le akarom tenni a bagót fórum

Nagy dohányosként le akarom tenni a bagót (beszélgetés)

ma 08:47
Vényköteles, de ha a háziorvosod támogató a leszokásban, akkor biztos felírja. És miért ne lenne támogató egy orvos egy teljesen ártalmas dolog abbahagyásában?
19. Kacsahercegno (válaszként erre: 18. - Kacsahercegno)
ma 08:05
És persze sok sikert a leszokásban!!!
18. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:05
Ez kicsit off komment lesz, de miért nem egyből a háziorvostól kérdezed? Szerintem ezt még telefonon is meg lehetne beszélni egyből vele (vagy neadjisten odamenni a rendelésre személyesen) és ha felírhatja, akkor lehet kapásból fel is írná, vagy beutalna szakrendelésre, és már fényévekkel előrébb vagy. Az AI meg a fórum felesleges lépés a procedúrában szerintem 😅 Értem hogy a modern kor, meg stb. de miért bonyolítod az életed, ha egyszerűbben is lehet? 😅
17. Hansika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:55

kedves Fi.

olyan szepen leirtad, hogy mit szeretnel, mert már anyagilag és egészségileg is megvisel...

gyogyszer nelkül tedd le a cigit, es meg van oldva a problemäd.

szerintem ennel egyszerübb megoldäs nincsen.

ma 05:36
minden a fejben dol el eloszor!itt kezd s utana gondolkodj gyogyszerrol vagy bortapaszrol.sok szerencset kivanok a leszokashoz!
15. Myra
tegnap 22:18
Én sose tudtam rászokni és nem is értem hogy lehet elszívni.
tegnap 22:11

Nem tudom, hogy a gyógyszer mennyire tud segíteni, vannak kétségeim , de hátha...

Tudnod kell , hogy a gyógyszertől önmagában nem fogsz leszokni csak ha magad elhatározod , hogy le akarsz szokni és mondhat bárki bármit akkor is! Mert majd mondanak és sokszor az a legnehezebb . Aki nem szokik le mindenképpen megpróbálja maga felé billenteni a dolgot, ha neki nem sikerült neked se sikerüljön, itt segít, hogy a te döntésed.

1. Első körben eldöntöd , hogy miért és mikortól. Mással ezt nem kell közölni , mert keresztbe tesznek, kínálgatnak, megjegyzéseket kapsz és elgyengülsz. Tehát, csak te tudod , esetleg a szűk család. Ha megkínálnak a haverok: Nem közlöd velük csak vissza utasítod, bármilyen olcsó dumát bevesznek /köhögök, most dobtam el, fáj a torkom, stb/ kivéve ha a leszokást emlegeted, mert akkor jönnek a gúnyos szólamok, addig amíg el nem gyengülsz és paff már oda is van minden. Ha netán orvost is emlegetsz akkor még nagyobb az ellenkezés. /Ki parancsol neked az orvos? / Főleg a megszokott haveri kör, 1-2 feles után tud ám keresztbe tenni.

2. Megveszed a leszokást segítő utolsó 10 doboznyi cigit, gyújtóval vagy gyufával és éjjel nappal a közeledben tartod. Amikor jön a nikotin éhség előveszel egy szálat és szagolgatod, szájba veszed és ott tartod akár 5-10-15 percig de nem gyújtod meg. Amikor csillapodik az inger visszateszed a dobozába.

Ha nincs nálad cigi akkor éjjel 3-kor is felkelsz és addig mész majd, amíg találsz valahol , valakinél és paff megint vége. Tehát legyen kéznél de nem gyújtjuk meg!!! Mire a 10 dobozzal végzel már sikeres ember vagy, érezni fogod a cigi valódi, kellemetlen szagát -ez kb 10-14 nap.

Ha sikerült se mondd el senkinek!!! Maradjon családi titok, mert a kedves jóakarók addig mesterkednek majd , amíg elgyengítenek, de ne ők döntsenek helyetted!

Ezt a forgatókönyvet tartsd magad előtt, sokakon segített már.

tegnap 20:28
Szerintem fejben dől el.....20 éve szoktam le, napi dobozzal fogyott el...
12. Regin_a (válaszként erre: 11. - Regin_a)
tegnap 20:17

Szakfórum helyesen

[link]

tegnap 20:15

Itt egy szakfórum

[link]

Autó nélkül nem léet az élet és erős két éve kivonták a forgalomból, amit vezettem

Autó kellett és számolgattam. Bizony a napi 2ezer vagy több bagó pénz is számított

Káromkodtam, nehogymár az állam kivegye ezt is s zsebemből

Abbahagytam kinlódás nélkül és fél év múlva vettem egy használt autót. OK volt + pénzem is, nem csak a bagó árából, de az nyomott a latba hogy állam nyúlkált a zsebemben

10. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:44
Szerintem bagózzál mindenféle tablettára, mert csak akkor fogsz leszokni, amikor te végleg elhatározod. A többi csak kifogás. Az én esetem, sokat szívtam az első gyerekkoromban, soha semmi külső befolyás nem segített. Gondolj a köhögésekre, a trucsmóra amit felköhögsz. Meg a barátra, akinek szintén átadod.
tegnap 19:30
Azt sajnos nem tudom, mert én nem akarom lerakni.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Tsfmvk)
tegnap 19:15
Köszönöm szépen! Akkor felírhtja háziorvos ugye?
tegnap 19:13
6. alinka01 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:13
Írd be fenn jobbra a keresőbe a gyógyszer nevét, rögtön kijön a találat fenn balra.
tegnap 19:12
tegnap 19:11
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Alinka01)
tegnap 19:07
Nem találom sajnos :(
2. alinka01 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:55

Van itt már erről egy Fórum:

Liberisan dohányzás leszokásra, mik a tapasztalatok? (tudásbázis)

tegnap 18:41
40 éve dohányzom,de már anyagilag és egészségileg is megvisel,szeretném letenni. AI segítségégével találtunk egy gyógyszert: Liberisan 1.5 mg tablettát, ami átsegít a nikotinhiány leküzdésésben. Háziorvos felírhatja ezt nekem? Nagyon fontos lenne, mert segítség nélkül nem tudom abbahagyni. Valaki setleg ismeri a gyógyszert? Köszönöm előre is..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook