Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Na és ki hogy éli meg, amikor már az unokák is felnőnek? fórum

Na és ki hogy éli meg, amikor már az unokák is felnőnek? (beszélgetés)

8. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 6. - Hanka101)
2020. jan. 30. 18:37
Köszönöm, ha megtisztelsz vele.
2020. jan. 30. 18:19
Sajnos még nincs unokám.
6. Hanka101 (válaszként erre: 5. - 9b10f3d7ff)
2020. jan. 30. 13:04

Szia Enissa!!!

Szuacid hajlamú/ öngyilkossági hajlam/depresszióval kezelt beteg vagyok.És ez csak a betegségeim csúcsa. Mellesleg inzulinos cukorbeteg vagyok , sőt a férjem is az.Ő már 73-ik éves és én is 68 vagyok.

Sajnos nem MELLESLEG a házasságunk ROMOKBAN.

A történet nagyon hosszú hiszen az 50.ik házassági evf. kellene ünnepelni.

Írok privit, ha még érdekel, honnan indultunk???

5. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 3. - Hanka101)
2020. jan. 29. 21:21

Szép estét, igen érdekel.

És még inkább gratulálok, hogy ilyen jól veszik az akadályokat az életben!

2020. jan. 29. 16:45

Én nagyon nehezen (férjem is) mi napi kapcsolatban voltunk születésüktől fogva. A szomszéd házban laktak.

Minden szünetben: téli,nyári,őszi,tavaszi velünk voltak.Ha betegek voltak akkor szintén. A nyarakat a Balatonon töltöttük - szülők hétvégente jöttek -.

Mindkettő egyetemista.

Mikor a nagyobbik költözött -Pesten tanul- sírtam,tudtam "elveszitem." Kisebbik itthon jár egyetemre,őt látjuk hetente 1-2-szer-Még! Nagyon nehéz.

3. Hanka101 (válaszként erre: 2. - 9b10f3d7ff)
2020. jan. 28. 11:37

Köszönöm Enissa!!

Igen talán én kezdtem a legkorábban, vagy a kisebbik fiam húzott bele 5 gyerekkel. Lesz egy cikkem róluk , majd olvasd el.

Jaa , hogy mármint az unokáim, szerencsére igen 330 km-re vannak, nem is olyan kicsi ez az ország..

Kicsit dicsekszem , mert nélkülük már nem lennék itt.

Sára a legnagyobb 22 éves, az ELTE-re jár nemsokára diplomázik.Zsolt 21 éves sz egyetlen fiú unoka a Miskolci Egyetem anyag gazdálkodási mérnöki karra jár. Dóry 18 éves és most fog érettségizni, de már angol nyelvvizsgával, mindhárman tanítanak Emődön kisebb diákokat. Így pénzt is keresnek.

A kisebbek ugyan abban a családban még kicsinek számítanak: Flóra 12 és Emma 10 éves.

A két majdnem ikerkorú Zsófia 16 éves és Lilla 15,5

ŐK igazi barátnők, azon kívül , hogy unokatesók

A lányomnak van 2 lánya, az egyik Lilla.

A másik Hanna 11 éves.

Én szerettem volna , ha a nagyobbik fiamnak, aki orvos születik még 1 fia vagy 2 , de sajnos ez nem jött össze.

Még írok magamról , ha érdekel, miért mondtam, hogy nélkülük már nem lennék itt.

2020. jan. 25. 18:03

Gratulálok az unokákhoz, szerintem kevesen vannak itt akiknek már felnőtt unokáik vannak.

Sokat beszélgetnek veled?

2020. jan. 25. 16:23

Nyolcszoros nagyi vagyok, mondhatnám szerencsés mert még vannak kisebb unokáim is.DE arra lennék kíváncsi ti tartjátok legalább a neten vagy telefonon a kapcsolatot felnőtt unokáitokkal??!!

És ők hogy reagálnak?? Mesélnek magukról? A tanulmányaikról, meg úgy általában??

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook