Műszempilla építő tanfolyam (beszélgetős fórum)
5. Klarisszima (válaszként erre: 4. - Panna9191)
2016. dec. 22. 23:21
Eddig. Majd ezután meg gondban lesznek, ha kapnak egy ellenőrzést. A 27/2012 NGM rendeletet 2016. augusztusában módosították, melynek értelmében olyan korábban nem szabályozott szépségszakmai területek, mint a szálankénti szempilla-hosszabbítás, vagy a smink mostantól kizárólag csak megfelelő szakképesítés mellett végezhetőek.
A szakképesítés azonosító száma: 52 815 04
4. panna9191 (válaszként erre: 3. - Klarisszima)
2016. dec. 22. 05:41
Akivel eddig
Szempillat rakattam egynek se volt kozmetikus végzése es idekint akiket ismerek szinten nincs nekik. kereslet lenne ra ezért gondoltam megpróbáljam én is
3. Klarisszima
2016. dec. 20. 17:52
Ha nem vagy kozmetikus, akkor dolgozni csak egy 1-2 napos képzéssel nem fogsz úgysem tudni, plusz ennyi idő alatt meg sem fogod tanulni. Új szakma mostanában a szépségtanácsadó, akkreditált okj-s oktatás, ezzel már lehet dolgozni. Itt tanítanak sminket, szempillát, meg a fene tudja még, hogy mit. Ilyet keress.
2. NomNom
2016. dec. 20. 07:01
Vannak ilyen rövidebb masszázstanfolyamok.
De amúgy nem sokból áll rájuk keresni. Pl. a műszempilla:
Ez spec. 1 napos.
1. panna9191
2016. dec. 20. 00:11
Olyan tanfolyamot tudnátok ajanlani nekem ami 4-6 het alatt elvégezhető? Ami persze nem egy szakma de megis ad egy képesítést.. Pl szempilla építő vagy smink tetováló ilyesmi...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek érdemes elkezdeni a műkörömépítő tanfolyamot?
- Kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam
- Műkörömépítő tanfolyam!
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Indul a közeljövőben(nov-dec-jan-febr) Debrecenben vagy Berettyóújfaluban Kéz-és lábápoló műkörömépítő OKJ-s tanfolyam? Ha igen, hol, mikor?
- Kéz-és Lábápoló műkörömépitő tanfolyam Jászberény