Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Műszempilla építő tanfolyam fórum

Műszempilla építő tanfolyam (beszélgetős fórum)

5. Klarisszima (válaszként erre: 4. - Panna9191)
2016. dec. 22. 23:21

Eddig. Majd ezután meg gondban lesznek, ha kapnak egy ellenőrzést. A 27/2012 NGM rendeletet 2016. augusztusában módosították, melynek értelmében olyan korábban nem szabályozott szépségszakmai területek, mint a szálankénti szempilla-hosszabbítás, vagy a smink mostantól kizárólag csak megfelelő szakképesítés mellett végezhetőek.

A szakképesítés azonosító száma: 52 815 04

4. panna9191 (válaszként erre: 3. - Klarisszima)
2016. dec. 22. 05:41

Akivel eddig

Szempillat rakattam egynek se volt kozmetikus végzése es idekint akiket ismerek szinten nincs nekik. kereslet lenne ra ezért gondoltam megpróbáljam én is

2016. dec. 20. 17:52
Ha nem vagy kozmetikus, akkor dolgozni csak egy 1-2 napos képzéssel nem fogsz úgysem tudni, plusz ennyi idő alatt meg sem fogod tanulni. Új szakma mostanában a szépségtanácsadó, akkreditált okj-s oktatás, ezzel már lehet dolgozni. Itt tanítanak sminket, szempillát, meg a fene tudja még, hogy mit. Ilyet keress.
2016. dec. 20. 07:01

Vannak ilyen rövidebb masszázstanfolyamok.

De amúgy nem sokból áll rájuk keresni. Pl. a műszempilla:

[link]

Ez spec. 1 napos.

2016. dec. 20. 00:11
Olyan tanfolyamot tudnátok ajanlani nekem ami 4-6 het alatt elvégezhető? Ami persze nem egy szakma de megis ad egy képesítést.. Pl szempilla építő vagy smink tetováló ilyesmi...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook