Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros csirkemáj recept

Mustáros csirkemáj recept

A Mustáros csirkemáj hozzávalói:
40 dkg szív nélküli csirkemáj
1-1 evőkanál reszelt vöröshagyma, olaj, mustár
1 teáskanál majoránna
csipetnyi törött fekete bors



A Mustáros csirkemáj elkészítési módja:
A vöröshagymát, az olajat, a mustárt, a majoránnát, a borsot alaposan összekeverem. A megmosott, leszárított májak mindkét oldalát bekenem a mártással, s előmelegített sütőben 5 percig grillezem. Megfordítom, s a másik oldalukat is megsütöm. Azonnal tálalom; burgonyapüré és párolt alma vagy almakompót illik hozzá.

A májat csak a tányéron szabad megsózni, mert megkeményedhet.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook