Mustáros csirkemáj recept
A Mustáros csirkemáj hozzávalói:40 dkg szív nélküli csirkemáj
1-1 evőkanál reszelt vöröshagyma, olaj, mustár
1 teáskanál majoránna
csipetnyi törött fekete bors
só
A Mustáros csirkemáj elkészítési módja:
A vöröshagymát, az olajat, a mustárt, a majoránnát, a borsot alaposan összekeverem. A megmosott, leszárított májak mindkét oldalát bekenem a mártással, s előmelegített sütőben 5 percig grillezem. Megfordítom, s a másik oldalukat is megsütöm. Azonnal tálalom; burgonyapüré és párolt alma vagy almakompót illik hozzá.
A májat csak a tányéron szabad megsózni, mert megkeményedhet.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. júl. 10. 19:37
A mustáros csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.