Munkaviszonynak minősül-e az ha valaki regisztrált munkanélküli? (tudásbázis kérdés)
sziasztok!
megtudnátok mondani,hogy a leszázalékoláshoz szükséges papírokat(a munkahelyekre vonatkozóan)hol kell beszerezni?Nincs minden benne a munkakönyvben.(és voltam 1 évig munkanélküli is)
előre is köszi!
Nagyon köszönöm a válaszokat és a segítséget! A közalkalmazott és köztisztviselő között tudom a különbséget, hisz közalkalmazottként dolgoztam, de kacsingatok a másik után.....
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
Természetesen beszámit. A járadékból azonban csak az adót vonják,de egyéb társadalombiztositási levonást paradox módon a munkaügyi központ fizeti. Tehát ennek ellenére biztositott időnek minősül. Természetesen nemcsak mviszonyként ketyeg az ídő,de orvosilag is biztositott vagy. A közalkalmazotti valamint a köztisztviselői jogviszonyba ez az idő is beszámit és az összes idő figyelembe van véve a besorolási tábla szerint.
Ugye tudod,hogy a közalkalmazott és a köztiszviselő nem ugyanaz?
Ha valami nem világos,akár privin is kérdezhetsz,hisz ez a szakmám.
További ajánlott fórumok:
- 3év GYES után elmehetek munkanélkülire, ha GYES előtt nem volt munkaviszonyom?
- 6 év bejelentett munkaviszony után mennyi munkanélküli jár? Minimálbérrel voltam bejelentve.
- Mi történik, ha regisztrált munkanélküliként két munkanappal később megyek az előírt jelentkezésre?
- A munkanélkülis képzés ugye beletartozik a gyedre vonatkozó munkaviszonyba?
- Januárban lesz 1 éve regisztrált munkanélküli a fiam.Akkor kaphat már ellátást, ill.. foglalkoztathatják közhasznúként?
- 3 és fél év részmukaidős munkaviszony után kaphatok munkanélküli segélyt úgy, hogy mindemelett nappali tagozatos diák vagyok?