Munkavállalás külföldön, külföldi munkák, munkalehetőségek (beszélgetés)
Sziasztok!
Munkát keresek Ausztriában, Németrországban, vagy Angliában alapangollal. Ha tud valaki segíteni szívesen venném.
Sziasztok!!
Munkatársat keresek, aki magabiztosan beszéli a svéd nyelvet és nem okoz gondot neki a a svéd nyelven válaszolni emailes érdeklődésekre, facebook üzenetekre, kommentekre és nem gond az se ha heti 2-5 mondatos reklámszövegeket kell lefordítania.
Ha vkit érdekel a munka ezen a címen érhet el:
bodo.szabina@szatuna.hu
Valakinek nincs szüksége német betegápolói munkára? 18-án kellene kezdeni, 4 hetes váltásban.
A többi infóért telefonszámot adok. Németül beszélő jönne leginkább szóba.
Sziasztok! Külföldre mennék és olyan embereket keresek, akik szintén szeretnének kint dolgozni, hogy ne menjünk egyedül.
Angol területre.
írjatok:)
Sziasztok!
Én olyan embereket keresek, akik mennének ki külföldre és együtt bérelnénk szállást.
Aki szintén nem akar egyedül menni az írjon:)
Sziasztok!
Most érkeztem Svájcba, Bazenheid-ben lakom és munkát keresnék itt vagy a közelben elég sürgősen mert 1 hónapig tudok maradni. Németül most tanulok, angolt beszélek felsőfokon.... nem tudom hol s mennyi esélyem van. Kérem, aki bármilyn infóval tud szolgálni, írjon nekem!
A válaszokat, leveleket előre is köszönöm!!!!
Üdv,
Feri
Sziasztok!
Keresek egy lányt 18-35 éves kor között aki jönne velem Ausztriába,Graz városba egy étterembe dolgozni mert nincs most barátnőm,és amit ajánlottak munkát Grazban oda csak most párt vesznek fel dolgozni.Szerintem a szállás miatt.Tehát nekem egy kamu barátnőre van szükségem aki szintén ott dolgozna,és természetesen teljesen szex mentes!
Az osztràk tulajdonosnak 27 ètterme van már ès az a tapasztalata,hogy a párokkal van a legkevesebb gond,azok maradnak hosszú tàvra.Egy baràtom bátyja a barátnőjével dolgozik az osztrák tulajdonosnak az egyik éttermében már több mint három éve,és ők ajánlották. Osztràk bejelentés,nincs magyar közvetítő! Kezdès október 27-én. 1000 euró+szállás+étkezés,osztrák munkatörvénykönyv szerint jár minden. Ha beszélsz társalgási szinten németül akkor kiszolgálás ételt,italt a munka és ebben az esetben a fizetés is több, ha nem beszélsz németül az nem gond picit sem, nyelvtudàs nèlkül a munka az asztalok rendbentartàsa. Sürgős mert választ kell adnom két napon belül. Küldj fotót és röviden írj magadról mert a kölcsönös szimpátia nagyon fontos lesz, mivel egy lakásban kell majd laknunk.E-mail:szentirmaizoli@gmail.com Zoli
Sziasztok!
Hollandiában,Németországban vagy Ausztriában keresek segédmunkát, szakmunkát!300 eurot fizetnék ha valaki segítene találni és az első ledolgozott hónap után újabb 200 eurot!!Bármi érdekel :Kertészet,kőműves munka stb...Németül tudok kommunikálni!
Sziasztok!
Mondjátok már meg, ha egyedül mennék ki a 11 éves gyerekemmel külföldre, az tényleg reménytelen? Akármelyik munkaközvetítőhöz fordulok, ha meghallják, hogy gyerekkel mennék, már nemet is mondanak. A nagyfiam is kint van Svájcban, ő is azt mondja, szinte lehetetlen. Mi az igazság? Külföldön sehol nem élnek egyedülálló anyák? Ők hogy oldják meg? Habár nem vagyok hivatalosan egyedülálló, de a párom nem jönne, ő betokosodott otthon, a gyerek meg nem marad vele...
További ajánlott fórumok:
- Hova kell fordulni, mit kell tenni, ha átverték a külföldi munkavállalót, és nem tudja, hogy jusson haza?
- Külföldi munkavállalás családdal
- Kaphat-e hitelt Magyarországon az a belföldi személy, aki külföldön dolgozik és külföldi bankhoz utalják a fizetését?
- Párommal külföldi munkalehetőséget keresek, tudtok segíteni?
- Májustól alapfokú nyelvvizsga szükséges a külföldi munkavállaláshoz?
- Külföldi munkavállaláskor előtte az Apeh-nél be kell jelenteni, hogy külföldön fogok dolgozni?