Munkaügyi központ teszt írás? (beszélgetés)
Ha egy társ igazán szeret akkor meg tud bocsájtani igaz?
vagy nem érdemes kérlelni, ha egyszer már normálisan kérted.
Angels88!
Szia! Én is személyügyi fejlesztő és gazdálkodóra jelentkeztem, alapfokú nyelvvizsgával egybekötve!Nekünk még a teszt írás időpontkáról a napokban fognak szólni, én is nagyon félek :S Nekünk lesz keresetpótló támogatás kb. havi 40ezer és az utai ktg-et is fizetik! Kíváncsi leszek milyen lesz:S Te melyik megyében laksz???
Nyugi senki nem néz téged hülyének!
Én is tanultam ez lett volna a negyedik szakmám és még sincs munkám pedig van érettségim is.
Én is irodában akarok dolgozni amúgy. De érdekes mert én meg mindehol olyan álláshirdetést látok hogy diplomásokat keresünk....
Igen, igazad van!
Valóban így van. Néhány évvel ezelőtt az irodai munkát 8 általánossal végezték, majd érettségivel, ma már csak diplomával lehet jelentkezni. Én nem vagyok annak híve, hogy sok diplomás, stb. legyen, de ahogy múlik az idő, változik minden. Ezekkel a változásokkal lépést kell tartani. Azt mondják, hogy a szakmunkások jól keresnek manapság. én nem ismerek olyan szakmunkást, aki valóban jól keres. Nem jó a mai iskola rendszer sem, de ezen nem tudunk változtatni.
Én azt mondom, hogy köztudott, hogy ma már mindenhez kell az érettségi, ez olyan mint régen a 8 általános volt. Szerezze meg annak akinek nincs. Nem kerül olyan sokba egyébként ha jól tudom.
Különben én is elsőre egy szakmunkásba járta, A mi időnkben ez volt az elvárás. Aztán leérettségiztem, azután pedig főiskola. Én folyamatosan tanulok, ha mást nem akkor nyelvet. Vannak különböző tanfolyamaim, nyelvizsgám, de ezzel sem könnyebb elhelyezkedni. A mi korunkban már nem ez számít....
Beteg voltam igy nem is igazán kerestem ugyanis nem mertem, nem merek sokszor telefonálni stb....
Pedig simán mehettem volna bárhova dolgozni...csak mindig nemet mondtam utána meg persze lehülyéztem magam.
Szerintem Te két okból nem kapsz állást.
1) mert abban a kórban vagy, amikor a nők elkezdenek a gyereken gondolkodni.
2) Nincs munkatapasztalatod.
Minden szakmának van egy bizonyos előképzettség igénye. Sajnos ez ilyen. Gitta68, ne legyél ennyire elkeseredve, és ne zúdítsd az érettségizettekre haragod:)
Én erre az egészre csak azt tudom mondani, hogy mindenkinek adott a tanulás lehetősége, élni kell vele! Aki nem teszi az nem arra legyen mérges, aki megtette:)
Remélem nem bántottalak meg! Nem rád írtam azt a lébecolás dolgot, hanem azokra, akik el is húztak onnan, ahogy írtad!
Nekem is van jópár tanfolyamom is a sulik mellett, de ezzel is és a diplomával is tehetek egy dolgot. :(
Végülis mész majd? Mennyi ideig tartana?
Ez milyen tanfolyam lenne?
Gondolom valahogy ki szeretnék szűrni azokat, akik csak lébecolnának, nem azért mennek, hogy valamit elvégezzenek.
Bementünk egy terembe kb 60-an. Bejött egy "kedves" hölgy aki közölte, hogy pár dolgot elmond amit esetleg nem tudnánk a tanfolyamról...
-A tanfolyam állandó délutános!!!! fél kettőtől napi hat óra, tehát fél nyolcig, egy szünettel!
-Ha kétszer hiányzol repülsz természetesen vissza téritve az árat!
-A munkaügyi központ semmivel nem segit, semmi pénzt nem kapunk!!! (na itt aztán mindenki ki volt már teljesen!!!)
-Csak utazási költségtérités semmi más, se diákigazolvány se pénz. semmi
-Készüljünk fel mert irtó kemény lesz! És a vizsga is r. nehéz lesz!!!!
Na ezek után megkérdezte ki az aki még akar maradni, elmentek 20-an....
Én is nagyon gondolkodtam mit csináljak de maradtam kivi voltam a tesztre....
Nem kellett volna.
Olyan nehéz volt hogy még a kérdéseket se lehetett megérteni, csupa matematika, százalék számítások, beugratós szöveges példák, egy kis magyar, költők, versek, egy kis logika.... Szóval aligha sikerült..holnap kell érdeklődni....
Hát én ezek után tuti nem megyek el...mégha sikerül akkor se. Január óta nem jár semmi támogatás nekem nehogy még szórakozzak négy hónapig a semmiért!!!
Ez tényleg más téma. :))))
Nézd meg a képgalériát. Múltkor valaki rakott fel menyasszonyi ruhás és -frizurás képeket!
:DDDD
Akkor memorizáljunk!
További ajánlott fórumok:
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- Munkaügyi központ
- Milyen hátrány ér a munkaügyi központban, amennyiben nem közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszonyom, hanem én mondok fel?
- Munkaügyi központ képzéseinél, milyen felvételi elbeszélgetés vagy teszt van?
- Tud valaki abban segíteni, hogy a munkaügyi központok képzéseire jelentkezéskor milyen felvételi elbeszélgetés ill. teszt van?
- Jelentkeztem munkaügyi központ által támogatott képzésre. Milyen tesztkérdésekre számíthatok?