Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!
Személyesen voltam az illetékes munkaügyi központban december 4.-én akkor kaptam határozatot is az álláskeresési járadék elrendeléséről!
Az ügyintéző azt mondta , idézem:"20.-ára ígérik"!
Szolnok-megye és folyószámlára való utalással!
Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok!
Nekem szombaton volt berszamfejtesem, akkor mikorra varhatom a munkanelkulit (Veszprem megye)
Beszéltem az ügyintézővel (Bp)
Azt mondta 19.en van berszamfejtes, talán karácsony előtt számlán lesz, de nem ígéri
Inkább a 2 ünnep között várható
Miért mindig a nagyokat említitek? Közük nincs hozzá... Az egészhez. Ráadásul olyasmi van várva ami jövő hónapban nem lesz! Ezt mindenkinek el kellene tenni félre, nem elkölteni.
Nem is értem miért várják oly sokan. .
Lehet kopkodni és szidni, de ha józan ésszel gondolkodsz, akkor ezt nem költöd el....
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?