Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Igen, megtaláltam a saját e-mailem is erről a 60 napról… Itthon nem is merem mondani, mert kitör a világháború.. Szó szerint egy fillérem sincs, még a szívgyógyszeremet, meg a nutridrinkem sem tudom kiváltani. (Daganatos beteg vagyok)
De ha nekem kell hiányt pótolni, arra a munkaügyön 15 napot adnak, az államkincstárnál 8-at. Szörnyű.
Abban reménykedem, hogy az előző kérelemnél is “csak” ~30 napot ültek rajta, talán december előtt hóközivel csak leesik valami.
Szia.
Én emailben kérdeztem ,azt a választ kaptam hogy 60 nap az elbírlási idő.
Ez 2 hónap🙄.
Szerintem nem kapok ebben a hónapban semmit sem ,max decemberben .
Vicc azért ez az egész.
Szia !
Pont ezt szerettem volna én is kérdezni..
Sógornőmnek egy hét alatt elintézték a XVIII-ban, én október 17-én regisztráltam, 29-én hiánypótlás, azóta meg néma csend és hullaszag… (IV. Újpest)
Telefonálni felesleges, eddig összesen kb 85x próbálkoztam (nem vicc!) de SOHA nem vették fel.
Sziaszzok!
Az lenne a kérdésem ,hogy nektek is sok idő volt mire küldték a határozatot ?
Október 20-án kértem időpontot 25-én voltam is bent.
Volt hiánypótlásom amit már28-án pótoltam is.
Tavaly azért nem ment ez ilyen lassan .
60 napon belűl kell ,hogy eldöntsék ,hogy megkapom az ellátást vagy sem?
Illetve ha közben én találok munkát akkor bejelentem és az októberre és erre a novemberi napokra megkapom az ellátást?
Köszönöm aki tud segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?