Müköröm leszedetése után mivel ápolják a körmöt? (tudásbázis)
debrecenben van jó körmös..szerintem menj máshoz
...tudtam egyet régen, de nem tudom a számát...csak azt ,hogy Erikának hívják...na ezzel sokat mondtam :))Én hozzá jártam...nagyon jól dolgozott...
mindenképpen menj el egy körmöshöz és mutasd meg...az intersparral szemben van egy szépség szalon ott is van jó körmös...egy pasi volt régen..nagyon jó körmöket csinált és rengeteg lány járt hozzá...
Teljesen felesleges bármivel kenni, mármint lakkal, mert a köröm 2 dolgot képes felszíni a körömlemez apró, mikroszkópikus lyukacskáin keresztül. az olajat, és a vizet. Mindezt minimális mértékben.
A japán manikűr egy szétcsiszolt körömnek nem biztos, hogy jót tesz abból a szempontból, hogy még jobban le kell szedni a körömlemez vastagságából.
A körmöt leszedetni csak azért, hogy pihenjen, teljesen felesleges, ugyani a köröm az elhalt keratin, mint a haj. A hajunkat se hagyjuk pihentetni minden 5. festés után.
Egy dolgot lehet tenni. Megnézni, hogy kihez járunk. A jó körmösnél, ha a körmöt leszedi, nem is látszik, hogy volt felrakva valami.
és akkor szegény az ország???
mindenkinek van pénze műkörömre...
ami nem túl olcsó...
elég durva ha felteszik a körmöt és egy hét után betörik, letörik...valamit ott valaki nagyon nem jól csinált...
Tip+zselé? vagy épített zselé?
én azt mondom válts körmöst...
sziasztok le szeretném szedetni a zselés kormoket mert egy hét és betörik letörik macerás, egy leesett és olyan csunya alatta a sajátom. a kormos ha leszedi utána ugy hagyja olyan csunyán? vagy vmit csinál vele?
még vmi halott vki a uv tartos lakkozásrol?
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Mi is az a műköröm?
- Hosszú műköröm
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- Jövő héten leszedetek három anyajegyet. Már izgulok kicsit.
- Ismertek XVII. kerületben műköröm építőt, aki szép zselés körmöt készít?