Műkörmösök segítsetek! :) A színes zselét is pont úgy kell használni, mint a fehéret francia köröm készítésénél? (tudásbázis)
6. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 5. - JÁZMIN77)
2011. máj. 16. 22:04
Igen, mert alaptanfolyam. Talán azért. És még az alapokra is olyan kevés idő jut sajnos, hogy vicc. Ezért van ezer továbbképzés. Hogy megtanuljuk azt, amit az alapon nem is említenek. És azért van annyi rossz körmös, mert nem veszi tudomásul, hogy az alaptanfolyam az majdnem a nullával egyenlő. Ami sajnálatos ugyan, de tény.
5. JÁZMIN77
2011. máj. 16. 13:24
AZ AZ IGAZSÁG H ÉN IS MŰKÖRMÖS VAGYOK,DE A TANFIN OLYAN KEVÉS DOLGOT MONDANAK EL ,HOGY SZINTE CSAK AZ ALAPOT
4. 9886f305e8
2011. máj. 16. 13:13
Akkor próbálja nyugodtan! Annyi hogy talán némelyik színes zselének több időre van szüksége hogy megkössön!:)
3. kitti1981
2011. máj. 16. 13:03
Tudja ,csak még fehérrel dolgoztak és megerősítést akar!:)
2. 9886f305e8
2011. máj. 16. 13:01
Szia! Ha jól tudom ugyanúgy kell használni mint bármelyik építőzselét. Alapozás, színes és végül fény. Bár nem vok műkörmös, a szépségiparban dolgoztam. Ha a barátnőd tanulja a körmözést akkor érdemes lenne az oktatójától érdeklődni! :)
1. kitti1981
2011. máj. 16. 12:53
Barátnőm most tanulja és érdekelne hogy a színes zselét is pont úgy kell használni,mint a fehéret francia köröm készítésénél???Piros végű körmöt készítene!:)
Köszönöm az ötleteket, praktikákat!
:)
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?